11 μαγιό που θα φοράς και σαν ρούχα στις διακοπές σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
11 μαγιό που θα φοράς και σαν ρούχα στις διακοπές σου

Από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο αγαπημένο σου μπαράκι.

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα υποδεχθούμε τον Ιούλιο και το μυαλό μας είναι ήδη σε #vacaymode (mood διακοπών). Είμαι σίγουρη πως ανυπομονείς κι εσύ (όσο κι εγώ) για την άδειά σου, όπου θα χαλαρώνεις κάτω από τον καυτό ήλιο με ένα cocktail στο χέρι και φορώντας το αγαπημένο σου bikini.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, στις καλοκαιρινές μας διακοπές δεν θέλουμε πολλά. Ένα (εντάξει όχι μόνο ένα :P) μαγιό που θα προσφέρει καλή στήριξη, στυλ και θα τονίσει τα δυνατά μας σημεία είναι το must κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Στην τελική δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι για θέματα στυλ αφού μπορείς να είσαι στυλάτη όλη την ημέρα με μικρές μόνο προσθήκες. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

Αγαπάς το κόκκινο; Κάνε κλικ εδώ για να βρεις 10 υπέροχα μαγιό στο χρώμα της φωτιάς.



https://www.instagram.com/p/CPsZGXAJu6R

Το μαγιό σου (μπικίνι ή ολόσωμο) είναι το κομμάτι-κλειδί της σεζόν αφού πλέον δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς μετά την παραλία. Μπορείς να το συνδυάσεις με παντελόνες, σορτσάκια, φούστες και τζιν παντελόνια για να πιεις ανενόχλητη τα ποτάκια σου με τις κολλητές στο μπαράκι. Αν επιλέξεις ολόσωμο μαγιό θα έχεις αυτομάτως ένα τέλειο κορμάκι για τα καλοκαιρινά σου outfits. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι σανδάλια ή πλατφόρμες και ετοιμάσου να μονοπωλήσεις τα βλέμματα #cheers.



Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 11 υπέροχα μαγιό που ξεχώρισα για εσένα και μπορείς να φοράς άνετα και σαν ρούχα.