Ολόσωμο και μπικίνι μαγιό: Τι θα επιλέξεις για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία

Νατάσσα Σχοινά
Ολόσωμο και μπικίνι μαγιό: Τι θα επιλέξεις για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία

Ό,τι και να επιλέξεις τελικά, το πιο σημαντικό είναι ένα: Να είσαι «εσύ».

Ανεμελιά, ελευθερία, χαλάρωση. Αυτές είναι οι πρώτες τρεις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ξέρεις ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Είναι μία αίσθηση διαφορετική από τις άλλες. Νιώθεις τα #summervibes στην ατμόσφαιρα και ξαφνικά όλα γίνονται καλύτερα.

Επισκέπτεσαι τα καταστήματα και το window browsing έχει πια μία πιο αέρινη αίσθηση. Τα υφάσματα γίνονται όλο και μικρότερα και τα μαγιό μετατρέπονται στις πρώτες αγορές στη λίστα σου. Ακόμα κι αν έχεις 20 κομμάτια να σε περιμένουν στο πρώτο συρτάρι της ντουλάπας.

Το μαγιό που θα φορέσεις

Τι θα φορέσεις ξαπλώνοντας στην αμμουδιά ατενίζοντας το γαλάζιο; Μήπως θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό ολόσωμο όταν το φόντο σου περιλαμβάνει μία glamorous πισίνα; Ή προτιμάς μία κλασική, low-profile εμφάνιση;

magio5

Πώς θα τονίσεις τα δυνατά σου σημεία

Οι curvy αναλογίες αναδεικνύονται από τα μπικίνι. Με αυτά είναι που τονίζεται η πιο hourglass φιγούρα, κυρίως όταν τα «δυνατά» της σημεία είναι η περιοχή του στήθους ή των ποδιών.

Το μαύρο χρώμα βοηθάει πάει στη προβολή μίας πιο slim εικόνας, ενώ τα prints -που το φετινό καλοκαίρι είναι και πάλι στη μόδα- δίνουν μία εμφανώς πιο luxurious πινελιά.

Office Style: 7 αέρινα παντελόνια που αναδεικνύουν τις curvy αναλογίες

Αν, από την άλλη, το ατού σου είναι η κοιλιά ή οι γλουτοί, τότε ένα κομψό ολόσωμο μαγιό μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τον σωματότυπό σου.

Κρόσσια, halter necks, ζώνες και δίχτυα πλαισιώνουν πολλά από τα μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά. Φέρνουν τα catwalks με έναν καθημερινό αέρα στην παραλία.

magio90

Πάνω απ' όλα να είσαι «εσύ»

Ό,τι και να επιλέξεις τελικά, το πιο σημαντικό είναι ένα: Να νιώθεις όμορφα με το μαγιό που φοράς είτε αυτό είναι μπικίνι είτε one-piece. Αν νιώθεις όμορφα, το εκπέμπεις γύρω σου. Όλα τα άλλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Δε χρειάζεσαι τίποτα περισσότερα και τίποτα λιγότερο από το να είσαι «εσύ».