Καλεσμένη σε γάμο Vol.2: 11 show-stopping φορέματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Νατάσσα Σχοινά
Καλεσμένη σε γάμο Vol.2: 11 show-stopping φορέματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Γιατί, μετά το lockdown, θες να απολαύσεις στο έπακρο τις εμφανίσεις σου, πόσο μάλλον σε γάμο!

Πριν από λίγες μέρες, το θέμα μας ήταν οι ενδυματολογικές σου επιλογές σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και θες να νιώθεις άνετη. Σε αυτήν την περίπτωση, ψάχνεις ένα πιο αέρινο φόρεμα που να μη σε δυσκολεύει ούτε στο ελάχιστο. Γιατί να θες, άλλωστε;

Καλεσμένη στον γάμο της φίλης σου; 7 αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Το grande φόρεμα

Βέβαια, επειδή έχεις περάσει και μία δεύτερη, αυτήν τη φορά μεγαλύτερη καραντίνα, είναι πολύ πιθανό να θες απλά να ντυθείς «grande». Να φορέσεις ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα και να νιώθεις κατά κάποιον τρόπο σαν σταρ.




Πώς θα το πετύχεις; Η απάντηση είναι πολύ απλή, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αγχώνεσαι καθόλου. Υπάρχουν τόσα σχέδια που μάλλον ο προβληματισμός σου θα είναι ότι είναι τόσα πολλά που δε θα μπορείς να καταλήξεις σε ένα.

Όλα οι λεπτομέρειες που μπορείς να επιλέξεις

Εφαρμοστά φορέματα, στρας, κρόσσια, μεταλλιζέ αποχρώσεις, mermaid γραμμή, τούλινα υφάσματα -και όχι μόνο- μπορούν να συνθέσουν το σχέδιο που θα «ερωτευτείς». Κάπως σαν τους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου που παρακολουθείς μέσα από τις ταινίες τους να περπατάνε σε slow motion και θες να κάνεις ένα copy the look.




8 φορέματα που ταιριάζουν άψογα με τα μαύρα σανδάλια σου

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις 11 φανταστικά φορέματα που μπορείς να φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτό το καλοκαίρι.