Η tennis skirt θα σε κάνει φέτος πρωταθλήτρια του στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η tennis skirt θα σε κάνει φέτος πρωταθλήτρια του στυλ

Η τάση που έρχεται για να μείνει και να απογειώσει τις εμφανίσεις μας.

Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και καλώς ή κακώς όλες αντλούμε έμπνευση από το feed μας σε θέματα μόδας. Οι celebrities και οι fashion influencers είναι συνήθως εκείνες που μας «παρασύρουν» να δοκιμάσουμε πρώτες όλες τις μεγάλες τάσεις και να αντιγράψουμε για λίγο το ακαταμάχητο στυλ τους.

https://www.instagram.com/p/CQJaGbYlK_F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πότε οι φούστες του tennis έγιναν τάση;

Εδώ και αρκετό καιρό το Instagram αλλά και το TikTok έχουν αναδείξει την τάση που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει φέτος. Ο λόγος για τις tennis skirts, τις φούστες που φορούν οι αθλήτριες της αντισφαίρισης (και όχι μόνο πλέον) για να είναι άνετες εντός αγωνιστικού χώρου. Μονόχρωμες, mini και με έντονες πιέτες, είναι με διαφορά οι πιο χαρακτηριστικές αθλητικές φούστες.

Το τένις είναι άλλωστε ένα άθλημα που κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της μόδας ενώ παράλληλα περιλαμβάνει κάποια πρακτικά αθλητικά κομμάτια (κορδέλα μαλλιών, tennis skirt κ.ά). Η Μαρία Σάκκαρη θα έπρεπε να είναι πολύ χαρούμενη με το συγκεκριμένο fashion trend αφού οι φούστες του τένις έχουν γίνει απίστευτα Instagrammable και αγαπιούνται το 2021 όσο τίποτα άλλο από το γυναικείο πληθυσμό.

https://www.instagram.com/p/CFxRFcFBjn6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα φορέσουμε την tennis skirt

Τα μεγαλύτερα brands εμπνεύστηκαν από το αγαπημένο άθλημα και εξάντλησαν την δημιουργικότητά τους με αποτέλεσμα η tennis skirt να απέκτησε πιο σύγχρονη, stylish εικόνα. Διατίθεται σε πολλά, διαφορετικά χρώματα, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στυλ.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να μάθεις περισσότερα για την tennis skirt.

https://www.instagram.com/p/B5iwKgLjQQs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπορείς να την φορέσεις με όλα τα αγαπημένα σου crop tops, με t-shirts, δετό πουκάμισο, αθλητικό μπουστάκι και sneakers ή με κάποιο κορμάκι. Στις διακοπές σου μπορείς πάντα να την συνδυάσεις με ένα λεπτό μακρυμάνικο μπλουζάκι ή φουτεράκι αφού τα βράδια το αεράκι κάνει αισθητή την παρουσία του στο νησί.

https://www.instagram.com/p/CB85ziMgsVe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή κεντρικής: @angelcandices

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες #tenniskirts της αγοράς για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.