XXLove: Η καλοκαιρινή συλλογή που μας δίνει extra extra αγάπη και υπόσχεται ν’ αναδείξει το σώμα μας

XXLove: Η καλοκαιρινή συλλογή που μας δίνει extra extra αγάπη και υπόσχεται ν’ αναδείξει το σώμα μας

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού θα βρεις ποιοτικές επιλογές ρούχων, οι οποίες θα είναι σέξι, άνετες, μοντέρνες και άκρως κολακευτικές, τότε αξίζει να γνωρίσεις το plus size brand που έχει κερδίσει την καρδιά χιλιάδων γυναικών στην Ελλάδα!

Για αρκετές από εμάς, το καλοκαίρι είναι μία περίοδος αλλαγών. Με τη θερμοκρασία και τη διάθεσή μας ν’ ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα, η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται ν’ ακολουθήσει την ίδια διάθεση αλλαγής και να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα και κομψά fashion items, που θα «αγκαλιάσουν» το σώμα μας και θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο στυλάτη πλευρά μας.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού θα βρεις ποιοτικές επιλογές ρούχων, οι οποίες θα είναι σέξι, άνετες, μοντέρνες και άκρως κολακευτικές, τότε αξίζει να γνωρίσεις το plus size brand που έχει κερδίσει την καρδιά χιλιάδων γυναικών στην Ελλάδα!

Δημιουργήθηκε το 2017 και απευθύνεται σε όλες εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε το σώμα και τη θηλυκότητά μας, να πειραματιζόμαστε άνευ όρων με το στυλ μας, χωρίς να αισθανόμαστε πως μας περιορίζει το size μας. Η εταιρεία ονομάζεται XXLove και είναι το σημείο εκκίνησης για ένα body positive «ταξίδι», μέσα από το οποίο θα δώσουμε extra extra αγάπη στο σώμα μας!

Picture2

Μία μοντέρνα θηλυκή και elegant συλλογή που αγαπάει το γυναικείο σώμα

Για να χαρίσουμε στο σώμα μας την αγάπη που πραγματικά αξίζει, είναι σημαντικό να επιλέγουμε ρούχα που μας εκφράζουν απόλυτα, μας κολακεύουν, μας «ανεβάζουν» τη διάθεση και μας κάνουν να αισθανόμαστε ο αληθινός εαυτός μας.

Picture4

Αυτό ακριβώς πετυχαίνει και η εταιρεία XXLove μέσα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της, η οποία απευθύνεται σε γυναίκες με περιφέρεια έως 1.40 και στήθος 1.30, ενώ περιλαμβάνει ό,τι χρειαζόμαστε, για να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε την πιο fabulous εκδοχή μας! Κομψά casual ή και πιο βραδινά, αμπιγιέ φορέματα, άνετες, αέρινες παντελόνες για όλες τις ώρες της ημέρας, περίτεχνα κιμονό που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και εντυπωσιακά καφτάνια για τις εξορμήσεις μας στην παραλία, είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα, αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών μας. Όσο για τα μαγιό, η ποικιλία σε σχέδια, prints και στυλ είναι εντυπωσιακή, οπότε είναι βέβαιο πως θα βρούμε το bikini ή monokini που ψάχνουμε.

Picture6

Μία plus έκπληξη με την υπογραφή των αγαπημένων σχεδιαστών MI·RŌ

Όσες από εμάς είμαστε λάτρεις της μόδας και αγαπάμε την haute couture, τότε ένας ακόμη λόγος για να γνωρίσουμε την εταιρεία XXLove είναι το γεγονός πως φιλοξενεί την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή Collection SS21 Dina by MI·RŌ, μία μοναδική συλλογή που φέρει την υπογραφή του πασίγνωστού αγαπημένου διδύμου Ελλήνων σχεδιαστών!

Picture7

Πρόκειται για μία high-fashion, premium σειρά, η οποία «παντρεύει» την αισθητική της υψηλής ραπτικής με τo plus size style, ενώ ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη κομψότητα, την ανεπανάληπτη ποιότητα και τα εντυπωσιακά χρώματα που περιλαμβάνει. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να χαρίσουμε ένα διαχρονικό δώρο στον εαυτό μας ή σε κάποια φίλη, είναι βέβαιο πως στην Collection SS21 Dina by MI·RŌ, θα ανακαλύψουμε το fashion item που θα γίνει το… plus one μας για το φετινό καλοκαίρι!

Picture8

Πιστή στην ομορφιά που κάθε γυναίκα ανεξαιρέτως κρύβει, η εταιρεία ΧΧLove είναι η επιτομή του body positivity, διαθέτοντας ρούχα τα οποία δεν καλύπτουν απλά το σώμα μας, αλλά επιδιώκουν να αναδείξουν όλα αυτά τα σημεία του που το κάνουν μοναδικό. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να τα αποκτήσουμε, είναι να πραγματοποιήσουμε μία διαδικτυακή περιήγηση στο e-shop ή μία επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες

www.xxlove.gr

Fαcebook & Instagram: @xxlove.gr

Κατάστημα Λιανικής: Ελ Αλαμέιν 36, Νέα Ιωνία