12 maxi ρομαντικά φορέματα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τσακιρίδου Χριστίνα
12 maxi ρομαντικά φορέματα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η ωραιότερη επιλογή για τις διακοπές σου και όχι μόνο.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον δεύτερο μήνα του φετινού καλοκαιριού και το μυαλό μας ταξιδεύει ήδη νοερά σε νησιά, καταγάλανα νερά και χρυσές αμμουδιές. Μπορεί να βρίσκεσαι για την ώρα στην καυτή πρωτεύουσα (όπως κι εγω!) ωστόσο πολύ σύντομα θα απολαμβάνεις ατελείωτες βόλτες στον προορισμό της επιλογής σου.

Αυτή την περίοδο που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη, τα αέρινα- δροσερά φορέματα έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα. Μακριά, ασύμμετρα, με τα ωραιότερα χρώματα της σεζόν, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα summer looks σου, στο νησί αλλά και την πόλη.

10 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το ίδιο maxi φόρεμα. Ανακάλυψέ τους με ένα κλικ εδώ.



Τι να επιλέξεις

Η πρακτικτότητά τους είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό κι αυτό που τα κάνει must-have της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Οι γραμμές τους είναι επίσης τόσες πολλές που είναι αδύνατο να μη βρεις την ιδανική για τον δικό σου σωματότυπο.

Τόσο τα δαντελένια όσο και τα μονόχρωμα μακριά φορέματα είναι απαραίτητα και άκρως στυλάτα για τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Είναι με διαφορά οι πιο άνετες και classy επιλογές που όλες θέλουμε να κάνουμε, ώστε να μην περνούν τα looks μας απαρατήρητα όπου κι αν βρισκόμαστε. Ένα maxi φόρεμα με λάστιχο στη μέση θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά ενώ τα πιο loose μακριά φορέματα είναι ιδανικά για τις petite σιλουέτες.

Πηγή κεντρικής: @rachelzoe

https://www.instagram.com/p/CQKj1kSg0hL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 12 υπέροχα maxi φορέματα που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.