10 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το ίδιο maxi φόρεμα (video)

Μαρία Ροδίτη
10 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το ίδιο maxi φόρεμα (video)

Και να είσαι στυλάτη τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σου!

Το πόσο έχουμε αποθεώσει τα maxi φορέματα σε αυτό εδώ το κανάλι επικοινωνίας το γνωρίζεις πολύ καλά. Τόσο τα εμπριμέ όσο και τα μονόχρωμα μακριά φορέματα είναι απαραίτητα και άκρως στυλάτα για τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Είναι οι αέρινες και classy επιλογές που όλες θέλουμε να κάνουμε, ώστε να μην περνούν τα looks μας απαρατήρητα, τόσο στο νησί όσο και στην πόλη.

Φτάνοντας, όμως, σιγά σιγά στα τέλη του Αυγούστου και έχοντας φορέσει ξανά και ξανά το αγαπημένο μας maxi dress, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που το βαριόμαστε. Πολύ λογικό θα σου πούμε εμείς, αλλά αναστρέψιμο συγχρόνως. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι με μερικές στυλιστικές κινήσεις-κλειδιά, όπως θα δεις και στο παρακάτω video, μπορείς να «φρεσκάρεις» το maxi φόρεμά σου και να το φορέσεις ξανά και ξανά χωρίς κανένας να καταλαβαίνει ότι πρόκειται για το ίδιο ρούχο και χωρίς εσύ η ίδια να κατεβάζεις μούτρα που φοράς και πάλι το ίδιο item.

Αν ετοιμάζεσαι για την πρωινή έξοδό σου, πρόσθεσε ένα μακρύ, χρυσό κολιέ για να δώσεις στο maxi dress μια δόση glam, ή αν προτιμάς μια πιο casual λύση, φόρεσε από πάνω ένα καρό πουκάμισο και δέσε το στη μέση ή σαν crop top. Αν, από την άλλη, ετοιμάζεσαι για τη βραδινή σου έξοδο, φαντάσου το φόρεμά σου σαν φούστα και φόρεσε από πάνω ένα top με παγιέτα και λαμπερές λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, μπορείς να δέσεις μια posh ζώνη στη μέση και να ολοκληρώσεις το βραδινό look σου με εντυπωσιακά σανδάλια και clutch bag.

Πάτα, λοιπόν, το play και δες πώς μπορείς πραγματικά να μεταλλάξεις το απλό και πολυφορεμένο maxi φουστάνι σου πολύ εύκολα και γρήγορα!



Διάβασε ακόμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να φορέσεις το denim shorts στο νησί