Η Όλγα Τρέμη με ιδανικό summer business look στο Meeting Point!

Η Όλγα Τρέμη με ιδανικό summer business look στο Meeting Point!

Η δημοσιογράφος συνδύασε άψογα το λευκό παντελόνι με navy blazer, λευκές γόβες με διαφάνειες και χρυσά αξεσουάρ στο Meeting Point με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη.

Μια super stylish εμφάνιση από τη διακεκριμένη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στην εκπομπή Meeting Point που μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και το Youtube channel!

Υποδέχτηκε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη με το ιδανικό summer business look καθώς επέλεξε να συνδυάσει το λευκό, Brooks Brothers, παντελόνι, με navy chic, Theory, σακάκι (θα τα βρεις στο Attica The Department Store), λευκές high heel γόβες με διαφάνειες, t-shirt με υπέροχο v-neck και διακριτικά χρυσά αξεσουάρ.

Μια εξαιρετική πρόταση για τα business meetings του καλοκαιριού και τα σημαντικά επαγγελματικά σου ραντεβού!

Olga Tremi newsbomb Adonis

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παρακολουθήσαμε στο Meeting Point, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε σε πολύ σημαντικά ερωτήματα που μας απασχολούν όλους στην καθημερινότητά μας: «Ποια θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων και τι θα ισχύσει για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού; Πόσο ισχυρός είναι ο κίνδυνος για τέταρτο κύμα της πανδημίας και νέο lockdown; Τι θα γίνει με την οικονομία και την αγορά;».



Ο υπουργός διευκρίνισε μάλιστα πως «Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος».

Για την πρεμιέρα του«Meeting Point» με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει ένα ultra chic Armani suit σε ανοιχτή γκρι απόχρωση που επίσης θα σου αρέσει πολύ. Θα το δεις σε αυτό το link

Olga Tremi newsbomb Adonis2

Ο υπουργός Ανάπτυξης, τοποθετήθηκε επίσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και για τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα ενώ απάντησε, μεταξύ άλλων και στο εάν υπάρχει περίπτωση να τεθεί πλαφόν στην τιμή της βενζίνης.

Olga Tremi newsbomb Adonis4

Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικοού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη θα σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr.