12 mini φορέματα με prints που θα φοράς όλη την ημέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
12 mini φορέματα με prints που θα φοράς όλη την ημέρα

Το must-have κομμάτι της βαλίτσας των διακοπών σου και όχι μόνο.

Όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές, εύχομαι ειλικρινά να βρίσκεσαι κάτω από μια ομπρέλα φορώντας μαγιό και κρατώντας ένα απολαυστικό cocktail στο χέρι. Αν πάλι είσαι στο γραφείο όπως κι εγώ, μην πτοείσαι! Ναι, το εννοώ. Οι διακοπές πλησιάζουν και εκτός αυτού τα αγαπημένα μας fashion items θα φέρουν το καλοκαίρι και θα μας βάλουν σε #vacaymode...ακόμη και στην πόλη.

12 maxi ρομαντικά φορέματα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

Το καλοκαίρι απαιτεί χρώμα και έντονα prints

Τα mini φορέματα ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας αφού είναι girly, άνετα και μας δροσίζουν. Φοριούνται με σανδάλια, sneakers, πλατφόρμες, πέδιλα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτή τη σεζόν τα mini φορέματα με prints και boho διάθεση έχουν επιστρέψει δυναμικά και όπως φαίνεται θα κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Αρκετές celebrities (Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού κ.ά) έχουν ήδη υιοθετήσει επιτυχώς το trend, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες στα social media.

https://www.instagram.com/p/CQO-j2Fpvwl

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας έδωσε #summerinspo με το mini φόρεμά της από τη συλλογή της Irene Angelopoulos.

Καλεσμένη στον γάμο της φίλης σου; 7 αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Πώς θα υιοθετήσεις σωστά την τάση

Τα mini φορέματα με prints ταιριάζουν εξίσου καλά σε όλες μας αρκεί να τα συνδυάσουμε σωστά. Αυτό το οποίο οφείλεις να προσέξεις είναι το κόψιμο του φορέματος που θα επιλέξεις. Επίσης καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ζωηρά χρώματα που δεν έχεις στη ντουλάπα σου ή σε αυτά που ξέρεις ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα κομψό τσαντάκι θα ολοκληρώσουν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CQjW_aJnMUN

Πηγή κεντρικής: @katken85

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα μερικά από τα ωραιότερα mini φορέματα με prints για να επιλέξεις αυτό που θα σε συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι.