11 ανάλαφρα, τιραντέ μπλουζάκια για να φύγουν οι μέρες του καύσωνα όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Νατάσσα Σχοινά
11 ανάλαφρα, τιραντέ μπλουζάκια για να φύγουν οι μέρες του καύσωνα όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Νιώθεις κι εσύ ότι δεν αντέχεις άλλο τόση ζέστη;

Με τόση ζέστη αυτές τις μέρες, δε νιώθεις καλά. Κλείνεις την πόρτα του σπιτιού πίσω σου και νομίζεις ότι ξαφνικά μάλλον άνοιξες μία άλλη σε κάποιου είδους κόλαση.

Πολλά βήματα δεν μπορείς να κάνεις και σπεύδεις να βρεις καταφύγιο είτε στο αυτοκίνητό σου είτε στο γραφείο είτε τέλος πάντων σε κάποιον άλλο χώρο που να είναι πλήρως εξοπλισμένος με κλιματιστικό σε κάθε γωνιά.

Ιδρώνεις εύκολα (ή πολύ); 5 υφάσματα ρούχων που θα σε σώσουν

Πώς θα ανακουφιστείς από τον καύσωνα

Μία απελπισία, λοιπόν, σαφώς και υπάρχει στην ατμόσφαιρα και εκ των πραγμάτων θα ψάξεις ό,τι υπάρχει και μπορεί να σου προσφέρει έστω και το παραμικρό ίχνος ανακούφισης. Αυτό σημαίνει πως, για αρχή, πρέπει να επενδύσεις και να τροποποιήσεις καταλλήλως την γκαρνταρόμπα σου.



Εγώ, για παράδειγμα, δεν μπορώ ούτε τα βαριά υφάσματα -όσο και να μου αρέσει το σχέδιο- ούτε και αυτά που δε με αφήνουν να νιώθω άνετη. Στην πράξη, παρά το ότι είμαι μεγάλη λάτρης του T-shirt, μέσα στον καύσωνα, κάνω μία στροφή στα τιραντέ μπλουζάκια.

Γιατί να επιλέξεις τιραντέ μπλουζάκι

Τα τιραντέ μπλουζάκια προσφέρουν ελευθερία σε κάθε επίπεδο. Κινείσαι πιο άνετα, νιώθεις πιο δροσερή και ανάλαφρη και, έτσι, σε ακουμπά όσο το δυνατόν λιγότερο ύφασμα γίνεται.

Καλεσμένη σε βάπτιση; 11 δροσερά φορέματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Το άλλο θετικό με αυτό το είδος μπλούζας είναι ότι συνδυάζεται με τα πάντα. Σορτσάκια, παντελόνια, φούστες… Ίσως ακόμα πιο εύκολα από την περίπτωση που θα είχες επιλέξει ένα T-shirt.

Γι’ αυτό, στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 ανάλαφρα, τιραντέ μπλουζάκια που θα αγαπήσεις.