Καλεσμένη σε βάπτιση; 11 δροσερά φορέματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Νατάσσα Σχοινά
Καλεσμένη σε βάπτιση; 11 δροσερά φορέματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Φυσικά και ψάχνεις τα πιο τέλεια φορέματα της αγοράς. 

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που φημίζεται για τις εκδηλώσεις της. Ακόμα και τώρα που ο κόσμος παλεύει με μία πανδημία, βρίσκει τρόπο να τελέσει τα σημαντικά μυστήρια της ζωής του.

Οι γάμοι και τα βαφτίσια είθισται να συμβαίνουν αυτήν την εποχή. Σίγουρα είσαι ήδη καλεσμένη σε τουλάχιστον ένα από αυτά, οπότε αναμενόμενα η ανησυχία σου περιστρέφεται γύρω από την εμφάνιση που θα κάνεις.

(Το φόρεμα της φωτογραφίας που φοράει η Υβόννη Μπόσνιακ είναι Stelios Koudounaris)

Καλεσμένη στον γάμο της φίλης σου; 7 αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Το outfit για τα βαφτίσια

Όσον αφορά στα βαφτίσια, αυτά εκ των πραγμάτων συνθέτουν μία πολύ ευχάριστη περίσταση. Το ιδανικό outfit θέλεις να αναδύει θετική ενέργεια. Να μη στηρίζεται σε μουντά χρώματα και να δημιουργεί πρώτα σε εσένα καλή διάθεση.



Ψάχνεις ένα φόρεμα που να φοράς και να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό. Καλοκαιρινό, χρωματιστό, κολακευτικό και πολύ στυλάτο. Σε καμία περίπτωση κάτι που να σου ρίχνει την ψυχολογία. Άλλωστε, το κλίμα είναι εκ των πραγμάτων πολύ φωτεινό στα βαφτίσια ενός μωρού.

Οδηγός Αγοράς: 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Όλα τα σχέδια του καλοκαιριού

Αέρινα υφάσματα, σχέδια και κοψίματα που κολακεύουν το γυναικείο σώμα, summer trends και prints με έμφαση το floral, αποτελούν τις βασικές σου επιλογές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 χρωματιστά φορέματα για να καταλήξεις σε αυτό που ανταποκρίνεται στο δικό σου γούστο.