Paco Rabanne: Η κολεξιόν ωδή στα prints των 70s προσαρμόζεται αριστοτεχνικά στο σήμερα (so in love)!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Paco Rabanne: Η κολεξιόν ωδή στα prints των 70s προσαρμόζεται αριστοτεχνικά στο σήμερα (so in love)!

Ο διάσημος οίκος φέρνει το καλοκαίρι στην γκαρνταρόμπα μας με ξεχωριστές δημιουργίες για την παραλία και κάθε άλλη περίσταση.

Ο οίκος Paco Rabanne φέρνει έναν νέο αέρα στα υπάρχοντα fashion trends μέσα από την συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, όπου μας ταξιδεύει στην μετά-covid εποχή της μόδας. Στην καρδιά του Μονακό και συγκεκριμένα στην καλυμμένη με 24,000 πλακάκια ταράτσα του Monaco’s Center of Congress (δημιουργία του Oύγγρου ζωγράφου Victor Vasarely), παρουσιάστηκε η νέα κολεξιόν του διάσημου οίκου μόδας που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τον Τύπο.

Σε ένα covid free μέλλον όπου η ανεμελιά και η διασκέδαση θα βρίσκονται σε πρώτη γραμμή, εμείς ξέγνοιαστες θα απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις beachwear εμφανίσεις μας φορώντας looks γεμάτα χρώμα και έντονα prints.

«Είναι ελαφρύ και χαλαρό και ταυτόχρονα, εξαιρετικά εξελιγμένο, πρωτοποριακό και πειραματικό. Ένιωσα σαν το μέρος για να ενσωματώνει όλα όσα ήθελα να εκφράσω με αυτή τη συλλογή». «Θέλαμε απλώς αυτό το υπερ-γνήσιο συναίσθημα όταν νιώθεις τον ήλιο στο δέρμα σου. Να είσαι δίπλα στη θάλασσα και να αισθάνεσαι τη ζεστασιά και την ευτυχία της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Julien Dossena, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ισπανικού οίκου.

«Επειδή όλες αυτές οι απολαύσεις είναι αυτό που όλοι λαχταρούσαμε όλοι για τόσο πολύ καιρό. Έτσι σκέφτηκα, ας πάμε με αυτό, και ας διασκεδάσουμε με αυτό», συμπλήρωσε.

rabanne19

Τα σύνολα που θα μας συνοδεύσουν από την παραλία έως το dance floor

Στην εντυπωσιακή συλλογή πρωταγωνιστούν τα 70s floral prints, οι μεταλλικές λάμψεις, οι macramé πλέξεις και statement κοσμήματα που ολοκληρώνουν τα σύνολά μας με τον ωραιότερο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας συνοδεύσουν φέτος από την παραλία έως και το dance floor μέσα σε ένα πνεύμα καλοκαιρινής διάθεσης, έντονης λάμψης, χαράς και ακαταμάχητου στυλ.

Την ίδια ώρα cut-out φορέματα, φούστες, παντελόνια καμπάνες, corset ζώνες, δετά σανδάλια και bucket hats αποδεικνύουν πως έρχονται φέτος για να μείνουν. Τα co-ords (σύνολα-σετ) σε tribal prints μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και φέρνουν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα μας.

rabanne18
https://www.instagram.com/reel/CQtvfGNKQ_1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα κλικ στο παρακάτω video μπορείς να δεις το εντυπωσιακό show του οίκου.



Κι αν σου κόλλησε το τραγούδι... πού να ακούσεις αυτήν την εκτέλεση!



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές φωτογραφίες που ξεχώρισα από την collection για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com