Petite fashion: 11 ψηλόμεσα μπικίνι, σε κάθε χρώμα & print, πιο καυτά κι από τον καύσωνα

Νατάσσα Σχοινά
Petite fashion: 11 ψηλόμεσα μπικίνι, σε κάθε χρώμα & print, πιο καυτά κι από τον καύσωνα

Μόλις βρήκες τι θα φορέσεις το σαββατοκύριακο στην παραλία.

Όσο ο καύσωνας συνεχίζεται, η υπομονή σου αρχίζει σιγά-σιγά να εξαντλείται. Πόσο να αντέξεις να μην μπορείς να κάνεις καλά-καλά δύο βήματα έξω και να ιδρώνεις λες και έχεις πάει στο γυμναστήριο; Δεν είναι ωραίο και σε καμία περίπτωση δεν είναι πρακτικό.

Ξέρεις, όμως, ποιο είναι το θετικό; Είναι Παρασκευή σήμερα. Και τι σημαίνει αυτό; Έρχεται το σαββατοκύριακο!

Ψάχνεις τι να φορέσεις για το φαγητό μετά την παραλία; Συνδύασε το μαγιό με loose pants

Το μπάνιο στη θάλασσα

Οι παραλίες σε περιμένουν. Ίσως και τα νησιά αν έχεις κλείσει να πας τριημεράκι κάπου. Θα ετοιμάσεις τσάντα -ή βαλίτσα-, θα βάλεις τα πράγματά σου μέσα και θα απολαύσεις τον ήλιο φορώντας ένα υπέροχο μαγιό. Τον σταρ του beach style.



Τα ψηλόμεσα μπικίνι

Τα ψηλόμεσα μαγιό είναι η πιο in-fashion και πρακτική επιλογή για το μπάνιο σου. Πέρα από το ότι προσθέτουν έναν πολύ κομψό αέρα στις εμφανίσεις σου, το σχέδιό τους βοηθά στην ανάδειξη των αναλογιών.

Δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις; Κανένα πρόβλημα! Δες 5 χρώματα μαγιό ειδικά για εσένα

Ακριβώς επειδή είναι ψηλόμεσα, κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα, δίνοντας συνολικά την αίσθηση ενός ψηλότερου σώματος.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 ψηλόμεσα μπικίνι που είναι σέξι, στυλάτα και σε κάθε χρωματική απόχρωση & prints για να διαλέξεις. Μαύρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο, floral, κ.α., σε περιμένουν στη συνέχεια.

Πηγή κεντρικής: @aymiecahill