Δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις; Κανένα πρόβλημα! Δες 5 χρώματα μαγιό ειδικά για εσένα

Νατάσσα Σχοινά
Δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις; Κανένα πρόβλημα! Δες 5 χρώματα μαγιό ειδικά για εσένα

Έρχεται καύσωνας το σαββατοκύριακο κι εσύ ψάχνεις τα μαγιό που θα αναδείξουν την tan-free επιδερμίδα σου. Όχι πια!

Ο Ιούνιος τελειώνει, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι έχεις προλάβει ακόμη να κάνεις αρκετά μπάνια στη θάλασσα. Η καθημερινότητά σου, άλλωστε, είναι τόσο πιεσμένη που κανείς δεν απορεί που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τα, δε, σαββατοκύριακα ενίοτε είσαι τόσο κουρασμένη που προτιμάς απλώς να κλείσεις τα ξυπνητήρια και να κοιμηθείς μέχρι το μεσημέρι. Γιατί θες να εκμεταλλευτείς το κάθε λεπτό στο απαλό σου μαξιλάρι και στο σεντόνι που σε αγκαλιάζει σα να ξέρει την ψυχή σου. Πού χρόνος για μαύρισμα;



Δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις;

Αν δεν τα κατάφερες να φύγεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και έχεις ακόμη δρόμο για τις διακοπές σου, οι πιθανότητες θέλουν να μη μαυρίζεις για αρκετό διάστημα. Δεν πειράζει, όμως! Δηλαδή, εντάξει, πειράζει, αλλά λύση υπάρχει!

Λευκό και tan-free, it's a no!

Το σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχουμε καύσωνα. Σίγουρα το έχεις ακούσει και αναμενόμενα θα βρεθείς σε μία κοντινή παραλία. Η απουσία μαυρίσματος σίγουρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επιλογή λευκού χρώματος μαγιό -ειδικά αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα- όσο και να σου αρέσει το σχέδιο που απέκτησες στα τελειώματα του περσινού καλοκαιριού -ναι, πολύ εκνευριστικό #παθούσα-.

Summer Tips: Ο σωστός τρόπος να πλένεις το μαγιό σου για να μη χαλάσει



Τι να επιλέξεις

Το λευκό, όμως, δεν είναι το μοναδικό χρώμα που υπάρχει. Ίσα ίσα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που θα κολακεύσουν την επιδερμίδα σου και θα σε αναδείξουν ως το fashion icon της παραλίας.

11 μαγιό που θα φοράς και σαν ρούχα στις διακοπές σου

Τα εν λόγω χρώματα καθώς και οι υπέροχα σχέδια που μπορείς να βρεις στην αγορά βρίσκονται στην παρακάτω gallery.