Office style! Τα ωραιότερα ολόσωμα σορτς για τις ημέρες του καύσωνα (και όχι μόνο!)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Office style! Τα ωραιότερα ολόσωμα σορτς για τις ημέρες του καύσωνα (και όχι μόνο!)

Το ιδανικό ρούχο για να είσαι κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Μία ακόμη καυτή εβδομάδα ξεκινά σήμερα στην πρωτεύουσα αφού ο υδράργυρος παραμένει στα ύψη. Αν όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι στη δουλειά (με αναμμένο φυσικά το κλιματιστικό), οπλίσου με υπομονή μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Καθημερινά το γραφείο είναι το μέρος στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Το ντύσιμό μας οφείλει αρχικά να αποπνέει κύρος, στυλ, φινέτσα και να τονίζει σωστά τα δυνατά μας σημεία. Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη και κομψή ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ο καιρός μας έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ενδυματολογικό πρόβλημα.

Σου πέφτει το σορτς; 3 κομψές λύσεις που κυριολεκτικά θα σε σώσουν

Tι να φορέσεις στο γραφείο τις ημέρες του καύσωνα

Τα ολόσωμα σορτς (ή αλλιώς jumpsuits) έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και είναι η καλύτερη λύση αυτή την περίοδο, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορεί το συγκεκριμένο fashion trend να το είχαμε συνδέσει αποκλειστικά με την παραλία και τις διακοπές, αυτό όμως εν έτει 2021 αποτελεί παρελθόν.

12 statement κομμάτια που θα αγοράσεις χωρίς να δώσεις μια περιουσία

Σήμερα φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις (στο γραφείο, σε ένα ραντεβού, στην βραδινή σου έξοδο). Για παράδειγμα ένα μονόχρωμο ολόσωμο σορτς μπορεί να σου χαρίσει stylish looks και να σε δροσίσει στο γραφείο, αρκεί βέβαια να μην είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό! Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα κατάλληλα παπούτσια (mules, πλατφόρμες ή ό,τι άλλο σου αρέσει) και ετοιμάσου να καταπλήξεις τους πάντες με το outfit σου.

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα ολόσωμα σορτς της αγοράς για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου.