Ένα απροσδόκητο, αμφιλεγόμενο ύφασμα κατακλύζει το στυλ του φετινού καλοκαιριού

Sabine Camhi
Ένα απροσδόκητο, αμφιλεγόμενο ύφασμα κατακλύζει το στυλ του φετινού καλοκαιριού

Δεν πρέπει να λείπει από το δικό σου street style!

Αν πρέπει να αναφέρουμε μερικά υφάσματα που συνδυάζουμε με το καλοκαίρι, το πιο πιθανόν είναι να μας έρθει στο μυαλό η ψάθα στην περίπτωση των τσαντών. Όσον αφορά στα ρούχα, το αέρινο λινό θεωρείται ένα από τα απόλυτα υφάσματα της συγκεκριμένης σεζόν. Ωστόσο, το 2021 είδαμε άλλη μια αμφιλεγόμενη τάση να επιστρέφει από το παρελθόν… και αυτή δεν είναι άλλη από το terry cloth ή αλλιώς πετσετέ ύφασμα.

Αυτό το βελούδινο ύφασμα ανήκε σε πολλά αντικείμενα του μπάνιου, αλλά το έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας και με ξέγνοιαστες μέρες στην παραλία και στην πισίνα. Αυτήν την φορά όμως, η υφή αυτή μάς συνοδεύει και στην καθημερινότητά μας. Πιο συγκεκριμένα, φέτος θα το δεις σε ολόσωμα κοντά φορμάκια, φούστες, σορτς, αθλητικές φόρμες αλλά και φορέματα, παντελόνες, σακάκια ακόμα και αξεσουάρ.

8 προτάσεις για τέλειο ντύσιμο στην παραλία

Το towelling ύφασμα

Το towelling ύφασμα το είδαμε στις συλλογές για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2021 των David Koma, Bottega Veneta και The Row.

petsete_ifasma_tasi.jpg

Στον οίκο Bottega Veneta είδαμε, μάλιστα, την πιο πολυτελή εκδοχή τους. Μερικοί από τους A-list fans αυτής της τάσης συμπεριλαμβάνουν τους Hailee Steinfeld, Sophia Richie και Hailey Bieber.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις αγαπημένες μας εμφανίσεις με αυτό το ύφασμα. Θα βρεις επίσης και μερικές προτάσεις για να το εντάξεις και εσύ στην γκαρναρόμπα σου.