10 τζιν φούστες για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου-Θα τις λατρέψεις!

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 τζιν φούστες για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου-Θα τις λατρέψεις!

Η τέλεια λύση για να είσαι κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Σάββατο σήμερα και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε όλες πώς και πώς το τέλος της εβδομάδας για να βάλουμε το μαγιό μας. Ανεξάρτητα αν είσαι ακόμη στην πόλη ή σε κάποιο νησί, ξέρεις καλά πως το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φοράμε πολλά. Θέλουμε όμως να είμαστε κομψές και όμορφες 24/7, αυτό είναι αυτονόητο.

Τζιν φούστα από το πρωί ως το βράδυ

Η τζιν φούστα (aka denim φούστα) είναι αναμφίβολα ένα από τα κομμάτια που πραγματικά αξίζει να έχεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, αφού συνδυάζει δύο χαρακτηριστικά που ψάχνουμε όλες σε κάθε ρούχο: άνεση και ποικιλία συνδυασμών.



To trend δεν μπήκe τώρα στη ζωή μας αφού τις denim φούστες είδαμε για πρώτη φορά στα 90's. Σήμερα παραμένουν in και είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, ενώ επιστρέφουν στην πιο stylish εκδοχή τους.

Μπορείς άνετα να την φορέσεις στο γραφείο, στην συναυλία, στο νησί, στην παραλία, στην βραδινή βόλτα, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. Είναι μια υπέροχη ενδυματολογική επιλογή που με μικρές προσθήκες μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα απροσδόκητο, αμφιλεγόμενο ύφασμα κατακλύζει το στυλ του φετινού καλοκαιριού

Για τις πρωινές σου βόλτες διάλεξε μια ωραία τζιν φούστα και ταίριαξέ την με ένα μονόχρωμο t-shirt για να είσαι άνετη και στυλάτη. Αν θες να απογειώσεις το λουκ, πρόσθεσε ένα καπέλο ή ένα beltbag και sneakers. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις μπορείς να την φορέσεις με ένα crop top ή κορμάκι και πλατφόρμες.

Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία από τζιν φούστες σε διάφορα χρώματα και μήκη. Τόλμησε να παίξεις με συνδυασμούς και δοκίμασε μια μαύρη τζιν φούστα , μια φούστα σε έντονο χρώμα ή ακόμη και λευκή που είναι πολύ hot το καλοκαίρι.

Πηγή κεντρικής: @snezas

12 κολιέ που θα φοράς με όλα τα καλοκαιρινά σου φορέματα

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις ωραιότερες denim φούστες για να κυκλοφορείς στο νησί και την πόλη με ακαταμάχητο στυλ.