Τα backstage της εβδομάδας μόδας του Παρισιού αποκάλυψαν τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς

Τα backstage της εβδομάδας μόδας του Παρισιού αποκάλυψαν τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς

Η ελευθερία της έκφρασης κυριαρχεί! Δες όλα τα trends και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου γούστο!

H συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 της haute couture fashion week στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

Μη ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη Εβδομάδα Μόδας -από την έναρξη της πανδημίας και έπειτα- που διοργανώθηκε με φυσική παρουσία κοινού. Είναι λογικό λοιπόν μετά από 16 μήνες τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι μεγάλοι οίκοι να θέλουν «να μιλήσουν» κυριολεκτικά με τις δημιουργίες τους στο κοινό και να αποκαλύψουν τις νέες τάσεις για τη σεζόν που έρχεται.

Christian Dior, Armani Privé, Chanel, Jean Paul Gaultier, Fendi, Balenciaga, Schiaparelli και άλλοι μεγάλοι οίκοι μόδας μάγεψαν το κοινό με τα shows τους στο Παρίσι, δημιουργώντας τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες και θα μας καθηλώσουν με την αισθητική και την πρωτοτυπία τους.

Κι ενώ τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στις επιδείξεις μόδας, τα social media των οίκων ανέβασαν δεκάδες videos με τις προετοιμασίες των collection, μπαίνοντας στα άδυτα των atelier και αποκαλύπτοντας τις τεχνικές, τις λεπτομέρειες αλλά και τη μαγεία κάθε ξεχωριστού στοιχείου που μπορεί να προσθέσει.

Fendi Haute Couture FW 21/22: Η Kate Moss και η συλλογή ωδή στην Αιώνια Πόλη

Chanel

Ανατρέχοντας στη μαγεία και τη δημιουργικότητα του ιμπρεσιονισμού, η Viard συνέθεσε μία συλλογή με πρωταγωνίστριες που μοιάζουν βγαλμένες από πίνακες του 19ου αιώνα. Το κίνημα, άλλωστε, χαρακτηρίζεται από πιο λεπτεπίλεπτες πινελιές με έμφαση στην αποτύπωση της πραγματικότητας και το όνομά του έχει προέλθει από το έργο του Claude Monet «Impression». Εκεί όπου τα χρώματα μπλέκονται και χάνονται το ένα μέσα στο άλλο. Σε κάθε ραφιναρισμένη λεπτομέρεια που απευθύνεται στο πραγματικό και όχι στο σουρεαλιστικό. Σε μία θάλασσα από κρόσσια, κορδέλες, διαφάνειες και λάμψεις, ο οίκος Chanel θύμισε στο κοινό ότι η άνεση δεν έχει όρια και περιορισμούς.


https://www.instagram.com/p/CQ6ei6JoVNY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Dior

Τα πανωφόρια και τα παλτό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της συλλογής για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Την ίδια ώρα οι σιλουέτες διαθέτουν έντονες επιρροές από το “Bar suit” της Chiuri με τονισμένη μέση, περίτεχνα φορέματα, φούστες και tailored κομμάτια.


https://www.instagram.com/p/CRGAsSyoLA7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Fendi

Η συλλογή του Fendi ήταν αναμφίβολα από τις πιο ονειρεμένες, ρομαντικές και ποιητικές του οίκου μέχρι σήμερα αλλά και συγκριτικά με όσα είδαμε στο Paris Fashion Week. Ντραπέ φορέματα, λευκό χρώμα, αέρινα μπολερό, ρομαντικά κεντήματα και κοσμήματα με εμφανείς Ρωμαϊκές επιρροές κατέκλυσαν την πασαρέλα. Την ίδια ώρα τα evening gowns είχαν έντονους όγκους στο τελείωμά τους και αποτελούνταν κυρίως από υλικά όπως τούλι και φτερά, αποπνέοντας έτσι έντονο ρομαντισμό και λυρισμό.


https://www.instagram.com/p/CRO0TtGIgAZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Schiaparelli

Ο μινιμαλισμός δεν έχει καμία θέση στη συλλογή Fall / Winter 2021/2022 του οίκου Schiaparelli. Τίποτα δεν είναι εσωστρεφές ή ντροπαλό. Κάθε ρούχο αναζητά τη θέση του στην κορυφή της προσοχής, με το χρυσό να κυριαρχεί λες και πρόκειται για την γκαρνταρόμπα μίας βασίλισσας.


https://www.instagram.com/p/CRB-XgArUmQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πιο iconic σύνολα αποτυπώνουν την ματιά των κορυφαίων σχεδιαστών για τη νέα σεζόν. Απόλαυσέ τα...