Fendi Haute Couture FW 21/22: Η Kate Moss και η συλλογή ωδή στην Αιώνια Πόλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Fendi Haute Couture FW 21/22: Η Kate Moss και η συλλογή ωδή στην Αιώνια Πόλη

Ο διάσημος οίκος παρουσίασε μια ιδιαίτερη συλλογή Υψηλής Ραπτικής με έντονη ρομαντική διάθεση.

Η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώθηκε επιτυχώς κι εμείς έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη εικόνα των τάσεων που αναμένεται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα. Ο οίκος Fendi παρουσίασε την Υψηλής Ραπτικής συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22 στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης, κλείνοντας το Paris Couture Week με τον καλύτερο τρόπο.

fendi6

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα για το Fashion Week.

Το comeback της Kate Moss

https://www.instagram.com/p/CREYxBZI8rE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο show του οίκου συμμετείχαν διάσημα μοντέλα που αποτελούσαν και μούσες του σχεδιαστή ανάμεσά τους οι: Kate Moss, Paulina Porizkova, Christy Turlington, Amber Valletta καθώς και η νέα πολλά υποσχόμενη γενιά του modeling Lila Moss, Adut Akech, Vittoria Ceretti κ.ά.

https://www.instagram.com/p/CREYWrkIH7D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ονειρική συλλογή με έντονες επιρροές από την Ρώμη

Η συγκεκριμένη συλλογή του Fendi ήταν αναμφίβολα από τις πιο ονειρεμένες, ρομαντικές και ποιητικές του οίκου μέχρι σήμερα αλλά και συγκριτικά με όσα είδαμε στο Paris Fashion Week. Ντραπέ φορέματα, λευκό χρώμα, αέρινα μπολερό, ρομαντικά κεντήματα και κοσμήματα με εμφανείς Ρωμαϊκές επιρροές κατέκλυσαν την πασαρέλα.

fendi13

Την ίδια ώρα τα evening gowns είχαν έντονους όγκους στο τελείωμά τους και αποτελούνταν κυρίως από υλικά όπως τούλι και φτερά, αποπνέοντας έτσι έντονο ρομαντισμό και λυρισμό. Το show του οίκου πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη (και όχι στην Γαλλική πρωτεύουσα!) και συγκεκριμένα στα ιστορικά στούντιο της Τσινετσιτά ενώ κινηματογραφήθηκε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Luca Guadagnino.

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com

Balenciaga Haute Couture FW 21/22: Η επιτομή της minimal κομψότητας

Πηγή κεντρικής: @fendi



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό απευθείας από το runway της Γαλλικής πρωτεύουσας.