Cuff bracelets: Η hot τάση στα βραχιόλια που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Sabine Camhi
Cuff bracelets: Η hot τάση στα βραχιόλια που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Το απόλυτο αξεσουάρ για ένα δυναμικό στυλ που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα!

Σε ποιον δεν αρέσει ένα «hot» κόσμημα; Τα cuff βραχιόλια μπορούν να προσθέσουν κομψότητα και έξτρα πόντους στυλ στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Οι celebrities και οι influencers, από τη Sophia Loren μέχρι την Dakota Johnson, φοράνε αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ εδώ και χρόνια.

Λίγη ιστορία….

Τα cuff βραχιόλια φορούσαν στην αρχαία Ελλάδα στο ύψος του μπράτσου σε γυμνά χέρια - απλώς ρίξε μια ματιά στις νέες ταινίες Wonder Woman με την Gal Gadot - αυτό το αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε θρησκευτικές γιορτές.



Η Coco Chanel είχε την λαμπρή ιδέα κατά τη δεκαετία του '30 να σχεδιάσει ένα με τον δικό της τρόπο, γεμάτο από χρωματιστές πέτρες, το οποίο είναι ακόμη δημοφιλές σήμερα.

Ωστόσο, η σχεδιάστρια Elsa Peretti ήταν αυτή που βοήθησε στη διάδοση των βραχιολιών όπως τα ξέρουμε σήμερα. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια, η οποία ξεκίνησε ως μοντέλο, ήταν υπεύθυνη για πολλά από τα πιο σημαντικά σχέδια του Tiffany & Co. Δημιούργησε πολλά διαχρονικά κοσμήματα που αποτελούν σύμβολο της επιθυμίας για πάνω από 50 χρόνια. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την ιστορία της, παρακολούθησε τη σειρά Halston στο Netflix. Η Elsa Peretti ήταν καλή φίλη και μούσα του Αμερικάνου στυλίστα.



Στην gallery παρακάτω λοιπόν, δες πώς οι αγαπημένες μας διάσημες γυναίκες φοράνε αυτό το βραχιόλι. Υιοθέτησε και εσύ αυτήν την τάση φέτος, συνδυάζοντάς τη με αρχαιοελληνικά φορέματα και sleeveless ολόσωμες φόρμες.