Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού επιβάλλει «πλούσια» layers γευστικής πολυτέλειας!

Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού επιβάλλει «πλούσια» layers γευστικής πολυτέλειας!

Πώς το layering έγινε η τάση που μας οδηγεί σε ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλοκαίρι είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όχι μόνο γιατί δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να «απογειωθεί» η διάθεσή μας, αλλά διότι ταυτόχρονα μας εμπνέει να πειραματιζόμαστε ακόμη περισσότερο με το στυλ μας. Έχοντας τον καλό καιρό «σύμμαχό» μας, μας δίνεται η δυνατότητα να «ξεδιπλώσουμε» τη δημιουργικότητά μας, κάνοντας layering με τα κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας και δημιουργώντας σύνολα που μας εκφράζουν απόλυτα.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να ενημερωθούμε εγκαίρως για τις κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες, ώστε να έχουμε τον χρόνο να αναζητήσουμε τα items που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Τη φετινή σεζόν, βέβαια, συμβαίνει η εξής ανατροπή: Ο χώρος της γαστρονομίας εμπνέεται από τον χώρο της μόδας, ενώ και οι δύο μαζί μας βοηθούν να αναδείξουμε τις σπάνιες, πολύχρωμες και μοναδικές στρώσεις μας, οι οποίες συνθέτουν αυτό που είμαστε, οδηγώντας τα βήματά μας σε ένα άκρως απολαυστικό καλοκαίρι.

Αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό, τότε το Magic Double Gold Caramel Billionaire είναι ο magic «κωδικός» που χρειάζεται να γνωρίζεις, για να λύσεις τον γρίφο. Για να μάθεις περισσότερα, συνέχισε να διαβάζεις και να είσαι σίγουρη πως το φετινό καλοκαίρι, η καθημερινότητά σου θα εμπλουτιστεί με «πλούσια» layers γευστικής πολυτέλειας!

Picture2

Πώς το layering έγινε η τάση που μας οδηγεί σε ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Σε περίπτωση που επιθυμείς να ακολουθήσεις την απόλυτη τάση της καλοκαιρινής σεζόν, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο μας layering, δηλαδή τον ευρηματικό fashion τρόπο με τον οποίο συνδυάζουμε τα ρούχα μας σε διαφορετικά επίπεδα, μήκη, υφές, ποιότητες και υφάσματα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο look, που αναδεικνύει το στυλ μας.

Φαντάσου τώρα, λοιπόν, ένα πολυτελές σύνολο το οποίο «παντρεύει» το κλασικό σκούρο καφέ της μοναδικής σοκολάτας του παγωτού Magic με σιρόπι καραμέλας και σοκολάτα gold, δημιουργώντας μία τέλεια ισορροπία που ολοκληρώνεται από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό γεύσης μπισκότου και πεκάν. Αυτό ακριβώς είναι το Magic Double Gold Caramel Billionaire, το νέο βελούδινο παγωτό με γεύση μπισκότου που με ένα μόνο «crack» ξεδιπλώνει τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά της χαρακτηριστικής σοκολάτας του Magic, προκαλώντας μικρές «εκρήξεις» απόλαυσης στους γευστικούς μας κάλυκες.



Αλήθεια εσύ ήξερες ότι η απόλαυση έχει πάνω από μία στρώσεις;

Βέβαια, κάπου εδώ εύλογα θα αναρωτιέσαι: Τι σχέση έχει το νέο παγωτό Magic με το ντύσιμο ή την προσωπικότητά σου; Κι όμως, όλοι και όλες μας, μοιραζόμαστε πολλά περισσότερα κοινά με το συγκεκριμένο παγωτό, από όσα πιστεύεις. Διότι όπως εμείς, έτσι και το Magic Double Gold Caramel Billionaire διαθέτει πολλές και διαφορετικές «στρώσεις» απόλαυσης.

Βλέπεις, τα χόμπι, το στυλ, τα ενδιαφέροντα, οι ιδέες, οι αξίες, οι απόψεις και τα όνειρά μας συνιστούν ένα σύνολο που αντανακλά αυτό που είμαστε πραγματικά, ενώ συγχρόνως μας κατευθύνει στα «μονοπάτια» που αξίζει να ακολουθήσουμε, για να ανακαλύψουμε τελικά τη δική μας προσωπική ευτυχία. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως «pleasure has more than one layer» και να αναπτύξουμε μία οπτική που θα μπορεί να διακρίνει όλες αυτές τις μικρές αλλά αναρίθμητες απολαύσεις της ζωής, ώστε να μην αφήσουμε ούτε μία να μας ξεφύγει ή να μείνει στην αφάνεια!

Picture3

Κλείνοντας, αν σε πείσαμε να ανακαλύψεις το κορυφαίο trend του φετινού καλοκαιριού και αν θέλεις να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας το νέο Magic Double Gold Caramel Billionaire, να ξέρεις ότι είναι διαθέσιμο σε ξυλάκι, κύπελλο και πολυσυσκευασία. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως όποια και αν είναι η επιλογή σου, θα ζήσεις μία μοναδική εμπειρία γευστικής πολυτέλειας, που θα σου μείνει αξέχαστη!