5 fashion influencers που έκανα follow και άλλαξαν το στυλ μου

Νατάσσα Σχοινά
5 fashion influencers που έκανα follow και άλλαξαν το στυλ μου

Για όλες εκείνες τις φορές που δεν είχες έμπνευση.

Το στυλ είναι μία πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Υπό την έννοια ότι η κάθε γυναίκα έχει τον δικό της χαρακτήρα και το προσωπικό της γούστο που αναμενόμενα επηρεάζει τις αγοραστικές της επιλογές.

Ακόμα και να έχεις βρει τη δική σου ταυτότητα, όμως, και να πιστεύεις ότι έχεις καταλήξει κάπου, υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που θα νιώσεις την ανάγκη για ανανέωση. Ευτυχώς, πλέον, το Internet προσφέρει σε αφθονία τα εφόδια και την έμπνευσή του, ώστε μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Κάπως έτσι είναι να ερωτεύεσαι το στυλ των κοριτσιών στην Κοπεγχάγη

Πρόσφατα, λοιπόν, κάτι η καραντίνα κάτι η γενικότερη κούραση των ημερών, ένιωσα ότι πραγματικά δεν ήξερα τι να βάλω. Κοιτούσα τα ρούχα στην ντουλάπα και δεν μπορούσα να σκεφτώ κανέναν συνδυασμό που να μου κάνει το «click».

(Main photo credits: @ZoeSugg)

Τι έκανα; Ό,τι κάνω συνήθως για να βρω τη λύση άμεσα σε οτιδήποτε με προβληματίζει: Google και Instagram.

Ακολουθούσα από πριν fashion influencers, όμως, ήθελα μερικά νέα follow στη λίστα μου. Και τα βρήκα.

1. Zoella Zeebo

Με 9,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνει πολύ καλά. Είναι fashion -και beauty- influencer, διατηρεί blog αλλά και κανάλι στο YouTube. Το στυλ της βασίζεται σε άνετες, πρακτικές, κομψές και πολύ girly επιλογές που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και λατρεύει το layering.

https://www.instagram.com/p/CG8AqeiBJkw


2. Leonie Hanne

Η Leonie Hanne είναι ένα κορίτσι που θέλει να είναι σέξι αλλά με κομψότητα και χάρη. Επιλέγει ρούχα που προσδίδουν μία δική τους πινελιά glamour το συνολικό αποτέλεσμα, όπως με το συνδυάσει ένα feathered top με ένα πιο αυστηρό παντελόνι ή τολμώντας color-blocking με τα πιο έντονα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CRYveDJLtN2

3. Caroline Daur

Με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brand του χώρου της μόδας, όπως ο Dior και ο Valentino, η Caroline Daur έχει έναν από τους πιο κομψούς λογαριασμούς στο Instagram. Με άποψη, στυλ, δυναμισμό και ό,τι πρέπει αν θέλεις να πας το office style σου σε άλλο επίπεδο.

https://www.instagram.com/p/CShWwUOj36W


4. Danielle Bernstein

Η Danielle Bernstein απογειώνει το New York style και δημοσιεύει φωτογραφίες με outfit που ορίζουν μόνα τους τις νέες τάσεις. Το στυλ της διακρίνεται από τόλμη και mix & matching, απρόσμενους χρωματικούς συνδυασμούς, φραμπαλάδες, κρόσσια και ό,τι άλλο μπορεί να αποτελέσει μέρος της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CSHGf6kql2J

5. Blair Eadie

Με μία γρήγορη βόλτα στο προφίλ της, αυτό που θα δεις κατευθείαν είναι ότι η Blair λατρεύει τους όγκους. Εκείνα τα υφάσματα που ανεμίζουν αιθέρια και που σκέφτεσαι τον εαυτό σου να τα φοράει και να μπλέκονται ανάμεσα στα πόδια.



https://www.instagram.com/p/CSfgDGqAlV1