10 μαύρα εσώρουχα που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 μαύρα εσώρουχα που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου

Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις το πιο κλασικό, διαχρονικά αγαπημένο item της γυναικείας ντουλάπας.

Όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το σωματότυπο και το ύψος, (από τις πιο petite μέχρι τις πιο juicy) θέλουν τα εσώρουχα που αγοράζουν, να τις κάνουν να αισθάνονται sexy και όμορφα με τον εαυτό τους. Στόχος να νιώθουν άνετες, επιθυμητές και γι'αυτό η αγορά εσωρούχων δεν πρέπει ποτέ να είναι μια βιαστική απόφαση της στιγμής.

Όπως και να το κάνουμε, όταν ο σύντροφός σου σε βλέπει να φοράς τα καινούργια, κομψά δαντελωτά εσώρουχα σου και σε θαυμάζει αυτό αποτελεί μια σοβαρή τόνωση της αυτοπεποίθησης αλλά και της σχέσης. Οι σύγχρονες γυναίκες θεωρούν πως τα εσώρουχα τους είναι ένα σημαντικό μέρος της γκαρνταρόμπας τους και δίνουν μεγάλη έμφαση.



Πώς να διαλέξεις

via GIPHY

Το μαύρο ήταν ανέκαθεν η no1 επιλογή, που ταιριάζει εξίσου σε όλες μας (ξανθιές, μελαχρινές κ.ο.κ). Τα μαύρα εσώρουχα θεωρούνται αρκετά sexy και αρέσουν πολύ στον αντρικό πληθυσμό. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά και άνετα με το σώμα σου, ώστε να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

Αν τονίσεις σωστά τα δυνατά σημεία του κορμιού σου, θα αποκτήσεις στο λεπτό ακαταμάχητο σεξαπίλ. Φρόντισε πάντα να αναδεικνύεις τα θετικά χαρακτηριστικά σου, επενδύοντας στα σωστά items. Αν για παράδειγμα έχεις μικρό στήθος, αγόρασε ένα ωραίο σουτιέν με ενίσχυση.

soutien1

TEZENIS

soutien2 copy

MA CHERIE

soutien3

INTIMISSIMI

soutien2

TEZENIS

eswrouxo

MA CHERIE

Πηγή κεντρικής: @tezenisofficial

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά ακόμη μαύρα εσώρουχα που ξεχώρισα για εσένα.