Επιστρέφει ο πιο καλοντυμένος «Διάβολος» - 7 Lucifer looks που άξιζαν περισσότερο κι από τη σειρά

Νατάσσα Σχοινά
Επιστρέφει ο πιο καλοντυμένος «Διάβολος» - 7 Lucifer looks που άξιζαν περισσότερο κι από τη σειρά

10 Σεπτεμβρίου φτάνει η 6η σεζόν της σειράς του Netflix και ανατρέχουμε στις πιο εικονικές εμφανίσεις του Lucifer -και του Tom Ellis.

Μία ημέρα πριν την επιστροφή του Lucifer (σ.σ. 10 Σεπτεμβρίου) στο NETFLIX με την έκτη σεζόν της σειράς, η ανυπομονησία σου σίγουρα έχει κορυφωθεί. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του Mr. Morningstar. Θα αναλάβει τα νέα του θεϊκά καθήκοντα; Ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης του με την Chloe;

Για ένα πράγμα δεν υπάρχει χώρος για ερωτηματικά και αυτό είναι το απαράμιλλο, κομψό του στυλ. Επεισόδιο με το επεισόδιο. Σκηνή με τη σκηνή.

Lucifer 6η σεζόν: Η δολοφονία του Luci, η επίθεση της Chloe και το νέο hot trailer



Ο κομψός κύριος Lucifer

Ο Lucifer Morningstar είναι κομψός. Το ξέρει, το νιώθει, το παραδέχεται. Άλλωστε, η ταπεινοφροσύνη σίγουρα δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο book του. Του αρέσει να ντύνεται με κομψότητα. Του αρέσει να δημιουργεί τα σύνολα που εύκολα μπορείς να θαυμάσεις στις σελίδες ενός περιοδικού μόδα.

Tom Ellis Ella Lopez GIF by Lucifer

Δύσκολα θα τον δεις να φοράει αθλητικά. Αυτό το στυλ δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα γούστα του. Ο Lucifer προτιμάει τα κοστούμια. Τα ραφιναρισμένα σχέδια που φαντάζεσαι να φοράει ο 007 του Pierce Brosnan ή του Sean Connery. Είναι ο άντρας που αγαπάει τη μόδα και το δείχνει.

Ο Tom Ellis

Καθόλου δεν είναι να απορείς που ο Lucifer είναι η επιτομή της κομψότητας όταν έχει αναλάβει να τον υποδύεται ο Tom Ellis. Ο Βρετανός ηθοποιός ακόμα και στην πραγματική ζωή τιμάει τα ρούχα. Έχει εκλεπτυσμένο γούστο και φαίνεται ακόμα στα πιο απλά πράγματα, όπως, για παράδειγμα, σε μία παρτίδα γκολφ.

https://www.instagram.com/p/CK-Ws97JW9I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια σε περιμένουν 7 looks του Lucifer που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε από τη σειρά.