Lucifer 6η σεζόν: Η δολοφονία του Luci, η επίθεση της Chloe και το νέο hot trailer

Νατάσσα Σχοινά
Lucifer 6η σεζόν: Η δολοφονία του Luci, η επίθεση της Chloe και το νέο hot trailer

Η τελευταία σεζόν έρχεται πολύ δυναμικά με σκηνές που δεν περίμενες.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την κυκλοφορία του teaser της 6ης σεζόν του Lucifer. Μαζί με αυτό ήρθε και η ανακοίνωση της ημερομηνίας προβολής των επεισοδίων (10 Σεπτεμβρίου) με τους φανς να βρίσκονται πλέον σε ένα σαφές countdown μέχρι τότε.

Το Netflix, ωστόσο, αποφάσισε να κυκλοφορήσει και ένα τρέιλερ με σκηνές που πρόκειται να δούμε και, μόλις το δεις, μάλλον θα ανυπομονείς περισσότερο για τη συνέχεια. Γιατί αυτά που θα δεις δεν τα περιμένεις…

Lucifer 6η σεζόν: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και το πρώτο επίσημο clip

Το τρέιλερ της 6ης σεζόν Lucifer



  • Lucifer being Lucifer.

Φυσικά και το τρέιλερ αρχίζει με τις κλασικές, χωρίς φίλτρο ατάκες του Lucifer που λέει χωρίς κανέναν ενδοιασμό στον αστυνομικό ότι ήταν ο Διάβολος κι ότι τώρα έχει αναλάβει καθήκοντα Θεού. Τι θα ήταν η σειρά, άλλωστε, αν δεν υπήρχαν αυτές;

  • Ο Lucifer έχει cold feet.

Μπορεί να τα έδωσε όλα για να πάρει εκείνος τον θρόνο του Θεού και όχι ο Michael, αλλά στα πλάνα φαίνεται κάπως διστακτικός να αναλάβει πλήρως τον ρόλο. Η Linda φαίνεται πως θα έχει πάλι αρκετή δουλειά να κάνει.

season someone GIF
  • Lucifer και Chloe στην κόλαση.

Ο Lucifer και η Chloe έχουν κατέβει στην κόλαση, ο θρόνος της οποίας έχει καταληφθεί από κάποια μυστηριώδη παρουσία που… θέλει να σκοτώσει τον Luci -What’s new, get in line! Η νέα αυτή παρουσία σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στους πρωταγωνιστές, το θέμα είναι με ποιον τρόπο.

  • Η δολοφονία του Lucifer και η μάχη με την Chloe

Chloe και Lucifer φαίνεται πως οργανώνουν τη δολοφονία του. Με αυτό πρέπει να σχετίζεται και η μάχη μεταξύ τους που βλέπουμε μετά. Από το λίγο -ή πολύ- που τους ξέρουμε, αυτό λογικά αποτελεί μέρος κάποιου απώτερου σχεδίου.