Street Style Inspo: Τα long sleeve είναι ξανά πρωταγωνιστές! Έτσι θα τα φορέσεις το φθινόπωρο 2021

Νατάσσα Σχοινά
Street Style Inspo: Τα long sleeve είναι ξανά πρωταγωνιστές! Έτσι θα τα φορέσεις το φθινόπωρο 2021

Τα κορίτσια στο Μιλάνο προτείνουν εντυπωσιακά looks.

Το φθινόπωρο είναι πια εδώ όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το καλοκαίρι δε μας έχει αποχαιρετήσει ακόμη. Τη θέλουμε αυτήν την αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει. Αυτήν την ξεγνοιασιά σε κάθε επίπεδο.

Στο στυλιστικό κομμάτι, ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε. Όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να φοράς το αέρινό σου φόρεμα, τα σανδάλια σου και να βγαίνεις έξω και άλλο να πρέπει να μπεις στη διαδικασία να φορέσεις 10 items για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καιρικές συνθήκες.

Το θετικό αυτής της περίπτωσης είναι ότι τα πολλά items ισοδυναμούν με layering. Τον αγαπημένο fashion όρο που χρησιμοποιούμε κάθε φορά που έρχεται το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, όμως, τώρα είναι ώρα για τα βασικά.

long sleeve street style milan0

Τα long sleeve μπλουζάκια

Όταν νιώθεις την ψύχρα να σου χτυπάει την πόρτα, κατευθείαν θα απευθυνθείς σε ρούχα που καλύπτουν περισσότερη επιφάνεια του δέρματος. Σε πρώτο επίπεδο, ένα long sleeve μπλουζάκι μπορεί να σε κρατήσει ζεστή χωρίς να κάνει να σκάσεις. Απευθύνεται σε εκείνα τα βράδια που η θερμοκρασία έχει πέσει μεν, αλλά όχι τόσο που να πρέπει να κουκουλωθείς με κάθε πανωφόρι.

Κάπως έτσι είναι να ερωτεύεσαι το στυλ των κοριτσιών στην Κοπεγχάγη

Το street style στο Μιλάνο

Το street style σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο κατάλληλος προορισμός για να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου. Στο Μιλάνο, μάλιστα, που δεν απέχει και τόσο από τη χώρα μας, προτείνουν υπέροχες street style εμφανίσεις για να αντιγράψεις.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

Photo credits: ImaxTree