Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος επέλεξε ένα διαχρονικά αγαπημένο look για το Meeting Point με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη. 

Η εποχή αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς! Οι πρώτες πιο κρύες μέρες του φθινοπώρου προκαλούν πάντα μια αμηχανία στην επιλογή μας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα χρειαστούμε για το γραφείο, τα after office επαγγελματικά ραντεβού και σημαντικά business meetings.

Έμπνευση για ένα εντυπωσιακό office style αποτελεί σήμερα η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, η οποία συνδύασε ιδανικά το Armani μπλε μεσάτο blazer με off white παντελόνι (μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της φετινής σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας), υπέροχες nude γόβες και διακριτικά αξεσουάρ.

olga tremi officestyle autumn1

Η Όλγα Τρέμη επέλεξε το εντυπωσιακό autumn office look (θα το βρεις στο Attica The Department Store) για την εκπομπή Meeting Point που μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και τη συνέντευξη με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις στον απόηχο του ανασχηματισμού και εν όψει των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ.

Για τη συνέντευξη με τον κ.Νίκο Δένδια η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το link

olga tremi officestyle autumn3 copy

O κ. Μάκης Βορίδης ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών, επισημαίνοντας ότι «δεν πρόκειται να γίνουν και δεν πρέπει να γίνουν εκλογές το 2022», ενώ ερωτηθείς για τα μέτρα της κυβέρνησης στην μεγάλη προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Covid-19, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως οι εκπαιδευτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι πρώτης γραμμής.

olga tremi officestyle autumn15 copy

Μπορείς να δεις και να διαβάσεις όλα όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης στην Όλγα Τρέμη, σε ΑΥΤΟ το link.

Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη θα σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr