Η Όλγα Τρέμη με συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια στο Meeting Point με τον Νίκο Δένδια

Η Όλγα Τρέμη με συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια στο Meeting Point με τον Νίκο Δένδια

Ένα εντυπωσιακό blazer είναι ιδανική επιλογή για τα επαγγελματικά ραντεβού και τα meeting στο γραφείο. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος το συνδύασε άψογα με pencil παντελόνι και super chic γόβες.

Μία ακόμα fashion statement εμφάνιση από την Όλγα Τρέμη στην εκπομπή Meeting Point που μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και το Youtube channel!

Η δημοσιογράφος επέλεξε για τη μεγάλη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Δένδια, το Mystras tailored blazer από το ελληνικό brand Zeus+Dione, με το απόλυτο trend της σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2021: Τα cutout μανίκια με "κρυμμένα" κουμπιά και λευκές λεπτομέρειες.

olga tremi meeting point dendias4

Και βέβαια ένα τόσο εντυπωσιακό fashion item (θα το βρεις στο Attica The Department Store) το αφήνεις πάντα να κυριαρχήσει στο look σου επιλέγοντας διακριτικά αξεσουάρ και classy γόβες με vintage διάθεση.

Εξαιρετική επιλογή από την Όλγα Τρέμη και ιδανική πρόταση για εσένα που αναζητάς ένα κλασικό κομμάτι για τα επαγγελματικά ραντεβού και τα meeting στο γραφείο

Για το «Meeting Point» με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει navy blazer το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με λευκό παντελόνι. Θα το δεις σε αυτό το link



Backstage λατρέψαμε το απόλυτο shirt dress του καλοκαιριού!

Η εξαιρετικά κομψή Όλγα Τρέμη έφτασε στον χώρο της συνέντευξης με ένα από τα πιο chic και instagramable φορέματα του φετινού καλοκαιριού.

Το shirt dress της Callista Crafts, σε εκτυφλωτικό λευκό (με υπέροχη βαμβακερή υφή ποπλίνας) και απαλό δέρμα με signature macrame λεπτομέρειες του brand στη φούστα και στον γιακά, είναι ένα από εκείνα τα φορέματα που όχι μόνο εγγυώνται μια fashion statement εμφάνιση αλλά τα ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά.

olga tremi meeting point dendias5

Η Όλγα Τρέμη συνδύασε το shirt dress (θα το βρεις επίσης στο Attica The Department Store) με high heel πέδιλα σε έναν τόνο πιο κάτω από εκείνον της δερμάτινης λεπτομέρειας του φορέματος, ακολουθώντας πιστά το trend που απαγορεύει το σετάρισμα ρούχων και αξεσουάρ στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις.

Για την πρεμιέρα του«Meeting Point» με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει ένα ultra chic Armani suit σε ανοιχτή γκρι απόχρωση που επίσης θα σου αρέσει πολύ. Θα το δεις σε αυτό το link

olga tremi meeting point dendias2

Μπορείς να δεις και να διαβάσεις όλα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Δένδιας, στην Όλγα Τρέμη για τα ελληνοτουρκικά, την ελληνική διπλωματία και τη δική του πολιτική σταδιοδρομία σε ΑΥΤΟ το link.

Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη θα σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr.