Emily In Paris: Τα outfits της νέας σεζόν θα μεταμορφώσουν το στυλ σου - Το απόλυτο fashion icon!

Νατάσσα Σχοινά
Emily In Paris: Τα outfits της νέας σεζόν θα μεταμορφώσουν το στυλ σου - Το απόλυτο fashion icon!

Η Emily Cooper επιστρέφει και οι πρώτες φωτογραφίες της νέας σεζόν αποθεώνουν τη μόδα.

Ο Παριζιάνικος αέρας, η λάμψη και η γοητευτική ομορφιά της Πόλης του Φωτός έρχονται ξανά στο προσκήνιο με τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily In Paris».

Η Emily Cooper -Lily Collins-, η πιο στυλάτη marketeer -ίσως και όλης της Ευρώπης- επιστρέφει, με το γούστο και το fashion attitude της να είναι οι πιο βασικοί πρωταγωνιστές του σόου. Όχι, βέβαια, ότι αυτό είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση, έχοντας την εικονική Patricia Field στο δυναμικό της ομάδας.

Όλα τα σύνολα που άλλαξε η Lily Collins, στο «Emily in Paris», σε ένα video

O «μύθος» της Patricia Field

Η Patricia Field είναι Αμερικανίδα -με ελληνικές ρίζες από την πλευρά της μαμάς της- costume designer, στυλίστρια αλλά και σχεδιάστρια μόδας που γεννήθηκε το 1942 στη Νέα Υόρκη. Η γνωριμία της με την Sarah Jessica Parker το 1995 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Miami Rhapsody» οδήγησε σε μία μακροχρόνια φιλία των δύο γυναικών και κατέληξε σε μία πρόταση να αναλάβει τον σχεδιασμό κοστουμιών για το «Sex and the City» στην τηλεόραση. Οπότε, αν η σειρά έγινε γνωστή για τον fashion χαρακτήρα της, βασικός λόγος είναι η Field.



H Field έχει προταθεί για 5 Emmy Awards για τη δημιουργική δουλειά που έκανε στο «Sex and the City» -1 νίκη-, ενώ έχει προταθεί για 6 Costume Designers Guild Awards -4 νίκες-.

Sex and the City: 5 fashion items που η Carrie δεν πέταξε ποτέ από την ντουλάπα της

Υ.Γ. Η Field δε θα επιστρέψει στο reboot της σειράς, «And Just Like That», για να εστιάσει στο «Emily In Paris».

Netflix GIF by Mashable

Το στυλ της Emily Cooper

Το στυλ της Emily Cooper δεν είναι σε καμία περίπτωση βαρετό ή συμβατικό. Τα χρώματα, τα σχέδια, οι υφές, τα κοψίματα, οι λεπτομέρειες, τα prints καλούν για προσοχή. Θα έλεγε κανείς ότι «φωνάζουν» για να δείξουν ποιος κυριαρχεί στο street ή στο work style, ακόμα και στις περιπτώσεις που το outfit είναι μία καθαρά πιο girly και φαινομενικά «ήσυχη» επιλογή.



Η ντουλάπα της περιλαμβάνει όλα εκείνα τα ρούχα που σε κάνουν να ζηλεύεις -καλότροπα- και, μπορεί να απαρτίζεται από limited edition Chanel ή Christian Louboutin, αλλά το κάνει με έναν τόσο άκοπο τρόπο, λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να ανοίξεις αύριο τα μάτια σου και στο δωμάτιό σου να βρίσκεται ακριβώς αυτή η γκαρνταρόμπα.

emily in paris fashion season2 9


@emilyinparis

Emily In Paris: Η 2η σεζόν της σειράς θα έχει πιο πολλά bucket hats και εντυπωσιακά prints

Τα outfits της νέας σεζόν

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου που αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα σεζόν της σειράς, πέρα από binge-watching του προηγούμενου κύκλου, μπορείς κάλλιστα να επιδοθείς σε μία αναβάθμιση ή ακόμα και μεταμόρφωση του στυλ σου, χάρη στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Ο επίσημος λογαριασμός του «Emily In Paris» έδωσε μία γεύση από τα fashion outfits που πρόκειται να δούμε και θα σε βάλουν γρήγορα σε wow mode.

Ο Βασίλης Ζούλιας, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει στείλει 30 δικές του δημιουργίες, 18 από τις οποίες αγοράστηκαν από την παραγωγή! Ανάμεσά τους και το υπέρκομψο ροζ σχέδιο που φοράει η Emily στην έξοδό της.

emily in paris fashion season2 3

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το κάθε ένα από τα κομψά looks και αρχίσεις να αντιγράφεις.