Τα V-neck φορέματα κολακεύουν όλα τα curvy girls - 10 σχέδια για τις βόλτες του χειμώνα

8 SHARES

Το neckline που αναδεικνύει την curvy σιλουέτα άκοπα.

Όσο major κι αν ακούγεται, το σωστό neckline στο φόρεμα μπορεί να αλλάξει όλο το συνολικό αποτέλεσμα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύεις το πάνω μέρος του σώματός σου, την περιοχή του στήθους, τον λαιμό. Μπορείς να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη σιλουέτα, καθώς και να βρεις τον χώρο για περισσότερο glam με την προσθήκη μερικών κοσμημάτων.

Το neckline μετράει. Οπότε, τι χρειάζεσαι για να μπορέσεις να το απογειώσεις; Το κατάλληλο στυλ. Και, στις περισσότερες περιπτώσεις, το V-neck φαίνεται να είναι αυτό που θα σου λύσει τα χέρια.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jadasezer)

Curvy Style: 7 τρόποι να φορέσεις το little black dress στο πρώτο σας ραντεβού

Τι είναι το V-neck και πώς θα το φορέσεις

Το V-neck είναι το κλασικό κόψιμο που σχηματίζει το γράμμα «V» πάνω από το στήθος σου. Δεν έχεις να προβληματίζεσαι σχετικά με το μέγεθος του μπούστου, καθώς το εν λόγω σχέδιο μπορεί εύκολα να κολακεύσει τόσο ένα μεγάλο στήθος όσο και ένα μικρότερο. Στη δεύτερη περίπτωση, αν θέλεις είναι να δώσεις ένταση στην περιοχή, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πιο πληθωρικό κολιέ. Για ένα πιο απλό και καθημερινό αποτέλεσμα, μπορείς να μην απευθυνθείς καν σε κολιέ, να αφήσεις πιο plain την περιοχή και να βάλεις ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Σε κάθε περίπτωση, το V-neckline βοηθά στην ανάδειξη της πιο curvy σιλουέτας τονίζοντας την hourglass φιγούρα. Συνδυάζεις και το φόρεμα με ένα denim jacket και με ένα ζευγάρι ankle boots ή loafers και είσαι πανέτοιμη για κάθε εμφάνιση του χειμώνα.

10 winter shoes για κομψές εμφανίσεις στο κρύο (που δεν είναι μποτάκια ή sneakers)

V-neck dress shopping

Επειδή το v-neck dress είναι το απόλυτο ρούχο για all-day εμφανίσεις, στη συνέχεια θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια της αγοράς.

 v neck dresses curvy3Parabita

 v neck dresses curvy5Mango

 

v neck dresses curvy10Attrattivo 

 

v neck dresses curvy4H&M 

 

v neck dresses curvy9
Toi&Moi

 

v neck dresses curvyMango

 v neck dresses curvy2Parabita


v neck dresses curvy6
Η&Μ

 v neck dresses curvy7Asos

 

v neck dresses curvy8
Asos

 

 

 

 

 

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ