Curvy Style: 7 τρόποι να φορέσεις το little black dress στο πρώτο σας ραντεβού

Sabine Camhi
Curvy Style: 7 τρόποι να φορέσεις το little black dress στο πρώτο σας ραντεβού

Γιατί σε μία τέτοια περίσταση θες κάτι σέξι και κομψό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς little black dress, είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Είναι ευέλικτο και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Αλλά πώς μπορείς να βρεις το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα για μία περίσταση που σε ενδιαφέρει πολύ; Ειδικά αν θέλεις να το φορέσεις στο πρώτο σου ραντεβού και να είσαι πανέμορφη;

Ιστορία:

Η Coco Chanel είναι αυτή που δημιούργησε το πρώτο τέλειο little black dress όταν ένα από τα σχέδιά της εμφανίστηκε στη Vogue το 1926. Η σχεδιάστρια δήλωσε, μάλιστα, πως «το little black dress είναι ένα σύνολο για όλες τις γυναίκες με γούστο». Ο λόγος για τη μακροχρόνια δημοτικότητά του είναι ότι το little black dress κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από σωματότυπους.



Πώς να επιλέξεις το σωστό little black dress για σένα:

Αυτό το φόρεμα δεν γνωρίζει όρια όσον αφορά στο στυλ και την ευελιξία. Αυτό μπορεί να είναι θετικό επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μαύρα φορέματα για να διαλέξεις, οπότε σίγουρα θα βρεις στην αγορά ένα ιδανικό για εσένα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι αρνητικό επειδή καμιά φορά χάνεσαι και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.

5 στυλ μαύρου φορέματος που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας όπως και αν μας αρέσει να ντυνόμαστε

Αν, για παράδειγμα, θέλεις να το φορέσεις το βράδυ στο πρώτο σου ραντεβού, σου προτείνουμε να το επιλέξεις σε υφάσματα, όπως η δαντέλα ή το βελούδο. Επίσης, όπως και με οποιοδήποτε κομμάτι στην ντουλάπα σου, σκέψου πώς θα αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.



Ίσως θέλεις ένα φόρεμα με μανίκια για να αφήσεις ακάλυπτα τα πόδια τονίζοντάς τα περισσότερο. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να επιλέξεις ένα φόρεμα με έναν ώμο, επειδή αγαπάς λίγο περισσότερο αυτό το σημείο του σώματός σου. Ίσως, πάλι, θέλεις να αναζητήσεις ένα wrap dress που προσαρμόζεται με το δέσιμό του πάνω σε κάθε σώμα και προσφέρει sexiness και άνεση. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πως άλλες γυναίκες με παρόμοιο σωματότυπο με εσένα φόρεσαν αυτό το φόρεμα για να πάρεις έμπνευση για το πρώτο σου ραντεβού. (Φυσικά, εάν το μαύρο είναι πολύ μουντό για εσένα, μη διστάσεις να το αντικαταστήσεις με το μπλε μαρέν που είναι πιο απαλό για τις περισσότερες γυναίκες).