10 mini φορέματα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 mini φορέματα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Ταιριάζουν με αρβυλάκια, μπότες, γόβες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Εάν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου τότε αυτό είναι αναμφίβολα το mini φόρεμα. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε εποχή και ταιριάζει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Τα mini φορέματα είναι super hot το φθινόπωρο- Έμπνευσή μας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φόρεσε το μπεζ mini φόρεμά της με denim jacket δίνοντάς μας inspo για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Αναλόγως πάντα το στυλ του φορέματος που έχεις μπορείς να το συνδυάσεις κατάλληλα για να είσαι κομψή και στυλάτη. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μια έξοδο, το mini φόρεμα αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για τα all day looks σου.

Το μαύρο είναι το πιο διαχρονικό και αγαπημένο χρώμα, ταιριάζει σε όλες τις γυναικες και είναι η no1 επιλογή για τα βραδινά σου outfits. Φέτος τα prints έχουν και πάλι την τιμητική τους οπότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα floral ή animal print mini φόρεμα που θα φοράς ξανά και ξανά κάνοντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Εάν ανήκεις στις γυναίκες που τους αρέσει να βγαίνουν καθημερινά για after office cocktails με την παρέα τους, έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές τι να φορέσεις για να δείχνεις chic και θηλυκή. Εάν λοιπόν έχεις εξαντλήσει όλες τις επιλογές, ήρθε η ώρα να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία στo mini dress σου. Πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή αλογοουρά ή άφησέ τα ανέμελα, φόρεσε ένα έντονο κραγιόν, μποτάκια και είσαι έτοιμη! Το καλσόν είναι must-have για να ολοκληρώσεις επιτυχώς την εμφάνισή σου. Βρες το κατάλληλο για εσένα ώστε να παραμένεις ζεστή και στυλάτη.

10 φθινοπωρινά πανωφόρια για κάθε γούστο και στυλ



Πώς θα φορέσεις το mini φόρεμα

https://www.instagram.com/p/CT7uBats5Vo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με αρβυλάκια

#2 Με καλσόν και flat μποτάκια

#3 Με μπότες over the knee

#4 Με ψηλές κάλτσες και sneakers

#5 Με γόβες (και λεπτό καλσόν)

Κάνε τώρα scroll για να δεις όλα τα mini φορέματα της αγοράς που ξεχώρισα για εσένα.

forema1

H&M

forema2

PINK WOMAN

forema3

ATTRATTIVO

forema4

TOI-MOI

forema5

ALE

Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou

Πριν φύγεις κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές ακόμη επιλογές.