Τα χρυσά κοσμήματα είναι μεγάλο trend! 10 για να απογειώσεις κάθε look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα χρυσά κοσμήματα είναι μεγάλο trend! 10 για να απογειώσεις κάθε look

Έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν ακόμη και το πιο απλό, αδιάφορο outfit.

Τα αξεσουάρ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης. Κακά τα ψέματα, όλες οι γυναίκες τρέφουμε τεράστια αδυναμία στα κοσμήματα και όχι άδικα. Προσθέτουν αυτομάτως στυλ, φινέτσα και luxury twist ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο. Στην αγορά θα βρεις κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια για κάθε γούστο ώστε να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν.

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος και διαχρονικός τρόπος από ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια για να ολοκληρώσεις ένα μονοχρωματικό outfit. Κάθε σεζόν τα σκουλαρίκια είναι το must-have αξεσουάρ, που αναδεικνύει μοναδικά το πρόσωπο και το χτένισμά σου, κυρίως εάν έχεις κοντά μαλλιά. Tην ίδια ώρα τα πολλά και λεπτά κολιέ είναι ξανά τάση (το περίφημο layering) ενώ τα oversized δαχτυλίδια επιστρέφουν για να γίνουν το αγαπημένο μας αξεσουάρ.

10 παλτό για να βάλεις χρώμα στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Τα χρυσά κοσμήματα είναι super hot trend! Έμπνευσή μας η Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια έχει υιοθετήσει αρκετές φορές φέτος την τάση φορώντας χρυσούς οversized κρίκους ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια, δίνοντάς μας inspo για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν εξίσου σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας τους. Είναι η πιο safe επιλογή για να δείχνεις κομψή και περιποιημένη 24/7.

katken skoularikia

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικά από τα ωραιότερα χρυσά κοσμήματα που ξεχώρισα για εσένα.

Πηγή κεντρικής: @katken85

kosmimata1

PANDORA

kosmimata2

SWAROVSKI

daxtylidia

H&M

kolie

PINK WOMAN

skoularikia

MANGO

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.