Μετακινείσαι με το τρένο; Κάνε μία στάση στον σταθμό Ειρήνη και θα μας θυμηθείς!

Νατάσσα Σχοινά
Μετακινείσαι με το τρένο; Κάνε μία στάση στον σταθμό Ειρήνη και θα μας θυμηθείς!

Το Golden Hall έγινε ο απόλυτος και πιο εύκολα προσβάσιμος προορισμός για γυμναστική, φαγητό και shopping!

Σπίτι, γραφείο, σπίτι. Κάπως έτσι ήταν η ζωή μου για πολύ καιρό. Σηκωνόμουν νωρίς το πρωί, ντυνόμουν, ετοιμαζόμουν και έφτανα στο γραφείο όπου περνούσαν τουλάχιστον οκτώ ώρες από τη ζωή μου σε μία καρέκλα μπροστά στον υπολογιστή. Καθιστική ζωή, η μάστιγα του 21ου αιώνα με τα καλά και τα κακά της. Η άθληση δεν ήταν μόνιμα στη ζωή μου. Δεν προλάβαινα με το τεταμένο μου πρόγραμμα. Ή έτσι νόμιζα.

Κάποια στιγμή, το σώμα μου άρχισε να αντιδρά. Η μέση μου με πονούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ένιωθα διαρκώς πιασμένο τον αυχένα μου. Ένιωθα ανακούφιση μόνο τις πρώτες ώρες μετά τον ύπνο και μετά ο κύκλος άρχισε από την αρχή. Ώσπου μου ήρθε στο μυαλό μία φράση που είχα διαβάσει αλλά μάλλον χάθηκε στη δύνη της καθημερινότητας: «Αν ακούς το σώμα σου όταν ψιθυρίζει, δε θα χρειαστεί να το ακούς να ουρλιάζει». Και τότε αποφάσισα να κάνω κάτι για αυτό.

golden hall main2

Μία wellness ημέρα στο Golden Hall

Βρήκα μία τοποθεσία που βολεύει από κάθε άποψη τόσο για το φορτωμένο μου calendar όσο και για ό,τι μπορεί να χρειαστώ για να επενδύσω στον εαυτό μου και να στηρίξω την πιο wellness πλευρά του. Να εντάξω τη γυμναστική στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα και να μπορώ να τον περιποιούμαι για ό,τι ανάγκες του προκύψουν, από τα μαλλιά και τα νύχια, μέχρι τα απαραίτητα ψώνια. Όλα αυτά μπορώντας να φτάσω πανεύκολα, ακόμα κι όταν δεν έχω αυτοκίνητο, απλώς χρησιμοποιώντας το τρένο.

golden hall18

Το Golden Hall μού έδωσε ακριβώς αυτό που ζητούσα σε κάθε επίπεδο. Η, δε, νέα του είσοδος από την πλευρά του OAKA έλυσε κάθε προβληματισμό που μπορεί να είχα στο μυαλό μου σε χρονικό πλαίσιο. Λαμπερή, πρακτική, με αθλητικά vibes και μόλις μερικά βήματα από τον σταθμό του ηλεκτρικού!

golden hall15

ALTERLIFE

golden hall10

Πρώτη μου στάση αποτέλεσε το ALTERLIFE. Με το ημερολόγιο να δείχνει Σάββατο, είχα καταφέρει να κοιμηθώ μερικές ώρες παραπάνω και είχα ανανεωμένη ενέργεια για την αγαπημένη μου γυμναστική: pilates. Πήγα στην αίθουσα με τα κρεβάτια pilates, που ανακάλυψα μερικούς μήνες πριν, και αφιέρωσα κάτι λιγότερο από μία ώρα να χρησιμοποιώ το βάρος του σώματός μου στην αγαπημένη μου πια γυμναστική. Έχοντας δύο ώρες δωρεάν στάθμευσης στο Golden Hall λόγω της συνδρομής μου, δεν προβληματίζομαι για την επίσκεψή μου στο γυμναστήριο. Αυτήν τη φορά, όμως, είχα περισσότερα σχέδια στο πρόγραμμα.

Flocafé Espresso Room

golden hall4

Η γυμναστική μού άνοιξε την όρεξη. Χρειαζόμουν οπωσδήποτε ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό πριν συνεχίσω τη μέρα μου και το βρήκα στο Flocafé Espresso Room. Κάθισα αναπαυτικά σε ένα από τα τραπεζάκια που βρίσκονται στον εκλεπτυσμένο χώρο του μαγαζιού και παρήγγειλα μία healthy ομελέτα με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα θρεπτικό, δροσιστικό smoothie. Αφού πήρα την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμουν, συνέχισα τη βόλτα μου στα λαμπερά καταστήματα του Golden Hall.

Lush

golden hall3

Λατρεύω τα αρώματα. Με ταξιδεύουν οι όμορφες μυρωδιές. Εκείνες που καταφέρνουν να συνδεθούν με αναμνήσεις της ζωής μου ή εκείνες που μου δημιουργούν εικόνες που θέλω να ζήσω. Μπαίνοντας στο κατάστημα Lush βίωσα έναν συνδυασμό των δύο. Βρήκα σαπούνια, αφρόλουτρα, βόμβες μπανιέρας σε φανταστικά σχέδια και μυρωδιές και, μάλιστα, όλα χειροποίητα. Εμένα με κέρδισε το σαπούνι με το λεμονόχορτο αλλά και οι νέες χριστουγεννιάτικες αφίξεις που σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα των γιορτών.

Attica

golden hall2

Καθώς άρχισα γυμναστική σε πιο καθημερινή βάση, μία ανανέωση στην αθλητική μου γκαρνταρόμπα επιβαλλόταν. Έτσι, επισκέφτηκα το Attica και, αφού έκανα βόλτα μπροστά από την τεράστια ποικιλία με brands κατέληξα σε ένα φουτεράκι και ένα κολάν που θα γίνουν η απόλυτη συντροφιά στα χειμερινά μου workouts. Άνετα, στυλάτα και σε χρώματα που μου φτιάχνουν τη διάθεση πριν καν τα φορέσω. Πόσο μάλλον όταν ετοιμάζομαι για γυμναστική και έχω ανάγκη κάθε boost.

Φαρμακείο

golden hall7

Γενικά, μου αρέσει το ελαφρύ μακιγιάζ. Αυτό που τονίζει τα δυνατά μου χαρακτηριστικά, μου δίνει λάμψη, αλλά δεν το νιώθω βαρύ. Ειδικά σε καθημερινή βάση που μπορεί να είμαι ώρες εκτός σπιτιού και από ένα σημείο και μετά νιώθω κούραση ούτως ή άλλως. Στο φαρμακείο του Golden Hall ανακάλυψα πολλές τέτοιες επιλογές, από foundation μέχρι κραγιόν και σκιές που με βοήθησαν να συνθέσω όλη την παλέτα για τις εμφανίσεις μου.

Sephora

golden hall30

Πόσο αγαπώ τους διαδρόμους με καλλυντικά και αρώματα. Αποπνέουν μία λάμψη και μία θετική διάθεση με το που αρχίζεις να κοιτάς γύρω σου χωρίς να έχεις προλάβει να φτάσεις στο ταμείο. Το τελευταίο διάστημα, έψαχνα για κολόνια και η ποικιλία στο Sephora με βοήθησε να βρω και να καταλήξω ακριβώς σε αυτήν που ήθελα. Το ακόμα πιο σημαντικό; Με τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς να έχουν ήδη αρχίσει και τις πρώτες γιορτές να κάνουν την άφιξή τους, τακτοποίησα το δώρο στην κολλητή μου: ένα μεγάλο box με σκιές και μακιγιάζ… Ultra glam!

Georgios Doudessis

golden hall9

Από το Golden Hall δε γινόταν να φύγω χωρίς να δώσω την απαραίτητη περιποίηση στον εαυτό μου. Στο κομμωτήριο Georgios Doudessis, αφέθηκα στα χέρια των ειδικών. Το λούσιμο με τα αρωματικά προϊόντα έδωσε τη θέση του στη μάσκα περιποίησης και, έπειτα, τα μαλλιά μου απέκτησαν τις αέρινες μπούκλες που αγαπώ. Ένιωσα ανανεωμένη και φρεσκαρισμένη με τη μυρωδιά των επιλεγμένων προϊόντων περιποίησης να διαρκεί για ώρες.

Fairy Nails

golden hall

Πώς ολοκληρώθηκε αυτή η shopping & wellness ημέρα μου στο Golden Hall; Με την καθιερωμένη περιποίηση στα νύχια μου. Τα κορίτσια του Fairy Nails περιποιούνται πάντα τα άκρα μου κάνοντάς τα να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Με τη μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, συνήθως δυσκολεύομαι να διαλέξω, αλλά όσο πλησιάζουμε κι επίσημα προς τον χειμώνα, η προτίμησή μου στις σκούρες αποχρώσεις είναι εμφανής. Τι έκανα αυτήν τη φορά; Ένα σκούρο καφέ – έρωτας με την πρώτη ματιά!

golden hall13