Dress-code: Οι έξι πιο hot τάσεις στα φορέματα είναι εδώ!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Dress-code: Οι έξι πιο hot τάσεις στα φορέματα είναι εδώ!

Πλεκτά, με pouf sleeves, cut-outs και βολάν, έρχονται και διεκδικούν μία θέση σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Νέο-ρομαντικά με balloon μανίκια, ρετρό crochet, διαχρονικά επίκαιρα floral και αισθησιακά bodycon με cut-outs, είναι μερικά από τα στυλ φορεμάτων που θα δούμε από το catwalk στο sidewalk, φέτος τον χειμώνα. Από τα gipsy dresses των Οίκων Etro, Dior και Alberta Ferretti, στα διακριτικά shirt-dress του Valentino και στα σοφιστικέ πλεκτά του Οίκου Chloé, οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στα φορέματα του καλοκαιριού έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά: είναι γνώριμες, κομψές και τα μεγαλύτερα Fashion Houses του πλανήτη τις έχουν ήδη υιοθετήσει.

sneakers main2

Τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου έφτασαν και είναι πιο άνετα από ποτέ

Σαν να βγάζεις από τη ντουλάπα το Chanel tweed σακάκι της γιαγιάς σου και να το φοράς με λευκό T-Shirt και jean, έτσι και τα dress trends της σεζόν είναι «παλιά» αλλά πολύ επίκαιρα. Μidi πλεκτά που αγκαλιάζουν το σώμα και φοριούνται με ψηλοτάκουνες μπότες στο γραφείο και με sneakers το βράδυ, animal printed κομμάτια που συνδυάζονται με μαύρα ή καφέ αξεσουάρ για ένα πιο ήσυχο αποτέλεσμα και φυσικά αέρινα κομμάτια με βολάν και ντραπέ λεπτομέρειες, είναι μερικές μόνο από τις πιο «δυνατές» τάσεις στα φορέματα της σεζόν.

Expert's notes

Τις υπόλοιπες θα τις δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, αλλά πριν το κάνεις τσέκαρε κάποια fashion tips για να τις εντάξεις όλες με επιτυχία στην γκαρνταρόμπα σου: 1) Tα πλεκτά φορέματα δεν είναι ανάγκη να είναι σε κάποια βαρετή, βασική απόχρωση. Μπορούν να είναι σε φωτεινά, έντονα χρώματα και να είναι το ίδιο κομψά και stylish. 2) Μπορείς να κάνεις layering με ένα ρομαντικό, μίνι φόρεμα με βολάν φορώντας το πάνω από δερμάτινα leggings και vinyl παντελόνια. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο ροκ.

taseis foremata



To L.B.D. φέτος έρχεται ανανεωμένο και σέξι στη διάφανη εκδοχή του

Τέλος, μη διστάσεις να δημιουργήσεις ένα mix printed look φορώντας το αγαπημένο σου εμπριμέ φόρεμα και από πάνω ένα πολύχρωμο πανωφόρι. Ο καθωσπρεπισμός δεν έχει θέση στη λίστα με τα dress trends της σεζόν, παρά μόνο η φαντασία και η δημιουργικότητα.