Τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου έφτασαν και είναι πιο άνετα από ποτέ

Νατάσσα Σχοινά
Τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου έφτασαν και είναι πιο άνετα από ποτέ

Άνετες, πρακτικές και στυλάτες επιλογές που μπορείς να φορέσεις όλη τη μέρα.

Το φετινό φθινόπωρο δε διαφέρει και πολύ από αυτό του 2020. Ακόμη βιώνουμε την πανδημία του κορωνοϊού, συνεχίζουμε να προσέχουμε κατά τις εξόδους μας και, όπου μπορούμε να διαλέξουμε, προτιμάμε τις συγκεντρώσεις λίγων ατόμων, ειδικά όταν αυτές οργανώνονται στο σπίτι.

Έχοντας περάσει, όμως, τόσους μήνες στο σπίτι, εκ των πραγμάτων παρατηρείται μία στροφή στην άνεση και στην απλούστευση των εμφανίσεων. Επιλέγουμε ρούχα που αγκαλιάζουν αέρινα το σώμα μας και ενσωματώνουμε στην γκαρνταρόμπα μας παπούτσια που να υποδέχονται το πέλμα χωρίς να το ενοχλούν, ακόμα και όταν τα φοράμε για ώρες στο γραφείο ή στις υποχρεώσεις μας.

12 sneakers που θα ολοκληρώσουν κομψά κάθε σου look

https://www.instagram.com/p/CJtqen8pmOa

Sneakers Alert!

Τα sneakers πάντα ήταν στις top προτιμήσεις μας. Ανεξάρτητα από καιρούς, πανδημίες, διαθέσεις. Μπορείς να τα φορέσεις το πρωί με ένα jean και ένα μονοχρωματικό top για το γραφείο και να μετατρέψεις εύκολα την εμφάνιση σε βραδινή κρατώντας τα ίδια παπούτσια και ένα κορμάκι στη θέση του απλού top. Είναι το στυλ παπουτσιού passe-partout που είναι αποδεκτό για όποια περίσταση κι αν έχεις μέσα στη μέρα.

Τα cool sneakers της αγοράς

Τα sneakers για το φετινό φθινόπωρο, όμως, έχουν έναν εμφανώς πιο cool χαρακτήρα. Πολύ πιθανό για αυτό να ευθύνεται το γεγονός ότι ο κόσμος έχει λίγο μεγαλύτερη ανάγκη να ντυθεί όμορφα και διαφορετικά με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά δε θέλει και να αποχωριστεί τα αγαπημένα του, super άνετα παπούτσια. Οπότε, όπως θα δεις στη συνέχεια, στην αγορά συνδυάζονται οι δύο ανάγκες σε ένα πακέτο.

sneakers autumn2021

Adidas

sneakers autumn20212


Reebok

sneakers autumn20213


Nike

sneakers autumn20214

Nike

sneakers autumn20215


New Balance

sneakers autumn20219

Under Armour

sneakers autumn20216


Tsakiris Mallas

sneakers autumn20217

Vans, Intersport

sneakers autumn20218Veja

Main photo credits: @sincerelyjules

DPG Network