Oδηγός Αγοράς: Τα πιο ωραία flare jeans της σεζόν φοριούνται 24/7

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: Τα πιο ωραία flare jeans της σεζόν φοριούνται 24/7

Εσύ δεν έχει μόνο παρά να διαλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει.

«Σε έναν κόσμο γεμάτo άβολα παντελόνια γίνε ένα τζιν καμπάνα»: θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είναι στίκερ κολλημένο στο εσωτερικό της ντουλάπας μας και κάθε πρωί που θα πηγαίνουμε να διαλέξουμε ρούχα να το βλέπουμε και να καταλήγουμε στο πιο άνετο και κολακευτικό στυλ jean που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα flare denim παντελόνια είναι ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να είσαι κομψά ντυμένη 24 ώρες ο 24άωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Συνδυάζονται με hoodies και sneakers για πιο αθλητικά looks, με πουκάμισα και ψηλοτάκουνα booties για vintage inspired εμφανίσεις, αλλά και με blazer και σατέν tops και να εξυπηρετήσεις το εργασιακό dress code σου.

saltandpepperjeans 240720501 1231669990627039 437770836697048285 n

Η Iωάννα Μαλέσκου με flare jean

1970s Fashion Revisited

Επίσης αυτό είναι το αγαπημένο είδος jean των retro lovers. Αν έπρεπε να συσχετίσουμε ένα και μόνο ένα στυλ παντελονιού με τη δεκαετία του 1970, αυτό θα ήταν δικαιωματικά η jean καμπάνα. Τα flare denim pants, τα οποία χαρακτήρισαν με την αισθητική τους μία ολόκληρη εποχή, είναι και φέτος hot trend και είναι και τα πιο κολακευτικά παντελόνια που μπορεί να βάλει κάποια με μεσογειακό σωματότυπο καθώς εξισορροπούν το άνοιγμα των γοφών και της λεκάνης με το πάνω μέρος του σώματος και δείχνουν τα πόδια μας πιο ψηλά.

taseis sta poulover fetos to fthinopwro

Sweater Weather: 5 τάσεις στα πουλόβερ που θα δεις παντού φέτος το φθινόπωρο

Εμείς βρήκαμε για εσένα τα 8 πιο cool σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Oδηγό Μόδας, γιατί μπορεί σήμερα να είναι Δευτέρα αλλά δεν θα είναι μία λίγο πιο όμορφη Δευτέρα αν πας για ψώνια; ‘Εστω και διαδικτυακά!