Sweater Weather: 5 τάσεις στα πουλόβερ που θα δεις παντού φέτος το φθινόπωρο

Sabine Camhi
Sweater Weather: 5 τάσεις στα πουλόβερ που θα δεις παντού φέτος το φθινόπωρο

Από διαχρονικά ζιβάγκο μέχρι πουλόβερ με έντονα μοτίβα, μάθε τώρα πως να φορέσεις τα πιο δημοφιλή πλεκτά του φετινού φθινοπώρου!

Το πουλόβερ είναι αναμφισβήτητα βασικό item του φθινοπώρου και του χειμώνα, όπως απέδειξε πολλές φορές η Πριγκίπισσα Diana. Είναι ένα υποτιμημένο αλλά απολύτως απαραίτητο layering piece που ίσως να μην έχεις ψωνίσει εδώ και χρόνια – έχεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου μόνο ένα ή δύο φθαρμένα κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα και τα φοράς κάτω από το statement παλτό ή τζάκετ σου;


https://www.instagram.com/p/CQyRoDBMovd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τάσεις στα πουλόβερ το 2021 θα δώσουν στυλ σε κάθε σου look

Το 2021 είναι μεγάλη χρονιά για τα πλεκτά και με τις καινούργιες τάσεις που επικρατούν δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοαγοράσεις. Υπάρχει επίσης μια χειμωνιάτικη νοσταλγία που συνδέεται με αυτό τον τύπο ρούχου. Από cable-knits (δηλαδή τα πλεκτά με τις πλεξούδες) έως και διαχρονικά ζιβάγκο, τα πουλόβερ αυτής της σεζόν θα σου φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση και θα σε κάνουν να κοιτάζεις αυτό το item με άλλο μάτι.

10 κομψά πλεκτά για να αναβαθμίσεις τα cozy looks σου αυτή την σεζόν

Η περίοδος είναι ιδανική για να αγοράσεις μερικά πουλόβερ με χρώμα και έντονα μοτίβα και για να δημιουργήσεις τα πιο stylish σύνολα για κάθε ώρα της μέρας. Φέτος, αυτά θα είναι τα μόνα κομμάτια που χρειάζεσαι είτε για να δουλέψεις (από το σπίτι και από το γραφείο), είτε για να βγεις έξω για ποτό.


https://www.instagram.com/p/CU2jYnDg2mS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα σύνολα που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα από τις αγαπημένες μας fashionistas στο Instagram. Πάρε έμπνευση και για τις δικές σου φθινοπωρινές εμφανίσεις.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nitsanraiter