Black Friday: Aυτή η Παρασκευή μόνο «μαύρη» δεν θα είναι για εσένα που αγαπάς το shopping

Διονυσία Καλαποθαράκου
Black Friday: Aυτή η Παρασκευή μόνο «μαύρη» δεν θα είναι για εσένα που αγαπάς το shopping

Απόκτησε στις καλύτερες τιμές τα must have κομμάτια της σεζόν, μόνο με ένα κλικ!

 DSC8526
 DSC8867
 DSC9148

H Morticia Addams, o dark fiction χαρακτήρας της «γνωστής οικογενείας» συνήθιζε να λέει πως «το μαύρο είναι ένα τόσο χαρούμενο χρώμα». Στο γκοθ σύμπαν της αυτό ήταν απλά μία φυσιολογική δήλωση. Στον πραγματικό κόσμο, το μαύρο είναι όντως ένα χαρούμενο επίθετο όταν μετά από αυτό ακολουθεί η λέξη «Παρασκευή». Η Μαύρη Παρασκευή (aka attrattivo black Friday) είναι η ευκαιρία που έχει κάθε fashionista να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα της με τα must have κομμάτια της σεζόν τα οποία μπορεί να τα βρει, μόνο για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, στις καλύτερες τιμές. Eίναι η ευκαιρία που έχουμε όλες μας να πάρουμε επιτέλους «εκείνο το ρομαντικό, floral φόρεμα και το φουσκωτό μπουφάν» που έχουμε βάλει στο μάτι από καιρό αλλά ποτέ δεν καταφέρνουμε να τα εντάξουμε στην shopping list του μήνα. Eίναι η ευκαιρία να ανανεώσουμε το στυλ και τη διάθεσή μας χωρίς να ξεπεράσουμε το budget που έχουμε για τα ψώνια μας.

Η Morticia, αν ψώνιζε αυτήν την ημέρα, σίγουρα θα επένδυε και σε ένα sexy τοπ ή ένα σοφιστικέ, υφασμάτινο παντελόνι, πράγμα που σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς. Το να αποκτήσεις, άλλωστε, διαχρονικά κομμάτια σε έξυπνες τιμές είναι η πιο σωστή, fashion επένδυση που μπορείς να κάνεις. Και είναι σίγουρα μία κίνηση που θα σε κάνει «happy» ανεξαρτήτως της μέρας. Τσέκαρε τι σου λείπει, σημείωσε με ποιο είδος ρούχων νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου -ναι, αν όλη την ημέρα κυκλοφορείς με κοστούμια στο γραφείο, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις τώρα 3 εμπριμέ, girly φορέματα- και φρόντισε να το κάνεις δικό σου την πιο ωραία Παρασκευή από όλες τις Παρασκευές για τους shoppers, την black Friday attrattivoblack Friday attrattivo.

Aν αγαπάς τη μόδα, αυτήν την Black Friday, θα δώσεις μία αναζωογονητική ανάσα στην ντουλάπα αγοράζοντας τα πέντε «winter essentials» που σου παρουσιάζουμε παρακάτω. Συνδύασέ τα με κλασικά κομμάτια, όπως ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο και δημιούργησε τα πιο κομψά style combos της σεζόν. Το «μαύρο», τελικά, δεν είναι μόνο ένα «χαρούμενο», αλλά και ένα «έξυπνο» χρώμα και τα black Friday ρούχα το κάνουν να δείχνει πιο φωτεινό.

ATTR FOREMA

#1 Floral φόρεμα

Βάλε στο μίξερ μία δόση γαλλικής φινέτσας και μία πρέζα country αισθητικής και θα πάρεις το πιο κομψό, λουλουδάτο φόρεμα της σεζόν που τώρα μπορεί να γίνει δικό σου στην καλύτερη τιμή. Βασικό κομμάτι για κάθε γυναίκα που δεν φοβάται να δείξει τις ευαισθησίες της ακόμα και μέσα από το στυλ της. Συνδύασέ το με ένα biker jacket και ένα ζευγάρι Chelsea boots και θα είσαι αέρινη και θηλυκή 24 ώρες το 24άωρο.

GREY JACKET

#2 Puffer jacket

Ακόμα και αν δεν αγαπάς το athleisure style, ένα φουσκωτό μπουφάν είναι απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σου. Φοριέται πάνω από κολάν και φούτερ, αλλά και πάνω από κάθε casual σύνολό σου ώστε να σε κρατάει ζεστή και στυλάτη all day long.

TZIN ATTR

#3 Blue jean

Tίποτα πιο διαχρονικό και πρακτικό από ένα κλασικό, μπλε jean παντελόνι. Διάλεξε ένα σε mom γραμμή και ελαφρώς φαρδιά μπατζάκια και φόρεσε το με το αγαπημένο σου printed πουκάμισο και oxfords στη βόλτα το Σαββατοκύριακο, με sneakers και φούτερ στις εξωτερικές δουλειές που κάνεις μέσα στην εβδομάδα, ακόμα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα, blazer και lingerie top στη βραδινή σου έξοδο. Κοινώς αγόρασέ το στην Black Friday και φόρεσέ το παντού και με τα πάντα.

TOP ME DANTELA

#4 Τop με δαντέλα

Λίγος ανεπιτήδευτος αισθησιασμός στην καθημερινές εμφανίσεις δεν έβλαψε ποτέ καμία. Φόρεσε αυτό το κομψό μπλουζάκι μέσα από μάλλινες ζακέτες αλλά και μέσα από τα corporate σακάκια σου αν θες να δώσεις ένα twist στο office look σου.

PSILOMESO ATTRA

#5 Ψηλόμεσο παντελόνι

Ό,τι πιο κολακευτικό για κάθε σιλουέτα! Αυτό το παντελόνι τονίζει με κομψό τρόπο τη μέση και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ στην έξοδο για ποτό. Αν θες να κρατήσεις πιο απλό το σύνολό σου μην φορέσεις ζώνη. Αν πάλι θες να δώσεις έμφαση στους γλουτούς σου βάλε από μέσα του το top σου. Κομμάτι-κλειδί για κάθε winter look!

Ιnfo: Kάνε τώρα εγγραφή στο newsletter της attrattivo για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλες τις προσφορές