Ένα ελληνικό brand παρουσιάζει μία συλλογή μόδας που «σπάει την Κυριακίλα» με τον πιο στυλάτο τρόπο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα ελληνικό brand παρουσιάζει μία συλλογή μόδας που «σπάει την Κυριακίλα» με τον πιο στυλάτο τρόπο

Η νέα, χειμερινή collection των BlameYourDaze λέγεται «On Sunday» και μας προτρέπει να φορέσουμε τα καλά μας, όπως τότε που ήμασταν μικρές και πηγαίναμε οικογενειακές επισκέψεις.

«Ιωάννα - Πέτρα Τσαντάκη θα κάνεις λιγότερο μελαγχολικές τις Κυριακές μας»; «Ναι» είναι απάντηση και έρχεται από τα χείλη της Creative Director του πιο cool, ελληνικού fashion brand, του BlameYourDaze.

«Η Κυριακή είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας και συνήθως μια μέρα χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις άρα θεωρείτε μια ‘ελεύθερη’ ήμερα. Είναι η μέρα που θα φάμε σε οικογενειακά τραπέζι , που θα πάμε βόλτα με φίλους, που θα ξεκουραστούμε στο σπίτι μας, που θα πάμε εκκλησιά η οποιαδήποτε άλλη ιεροτελεστία έχουμε επιλέξει για την ελεύθερη μας μέρα . Έτσι αυτή η συλλογή δημιουργήθηκε για αυτή την ελεύθερη μέρα για να μπορέσουμε να την ενστερνιστούμε και να ντυνόμαστε όλες τις μέρες μας σαν να’ ναι Κυριακή», μας λέει η Ιωάννα αναλύοντας την πηγή της έμπνευσής της.


https://www.instagram.com/p/CVkHyhpILq9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποτέ την Κυριακή!

Πανωφόρια σε ριχτές γραμμές, ribbed tops και φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, ψηλόμεσα παντελόνια που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο χωρίς να απαρνιόνται τις street καταβολές τους, είναι μερικά μόνο από τα νέα κομμάτια του brand που μας κάνουν να αναφωνούμε όχι «Ποτέ την Κυριακή», αλλά «Γιατί να μην είναι κάθε μέρα Κυριακή»;

Image 2 24

H Iωάννα πιστεύει ότι τα υφάσματα είναι το άλφα και το ωμέγα για να θεωρηθεί ένα ρούχο «καλό». «Αυτά που φοράμε σε ειδικές περιστάσεις δεν χρειάζεται να είναι άβολα και ξένα πάνω μας αλλά αντιθέτως πρέπει να είναι ρούχα που μας ανεβάζουν τη διάθεση, να είναι τα ρούχα που μπορούμε να κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας και να μην χρειάζεται να μένουν στις ντουλάπες μας για ‘ειδικές ‘ περιστάσεις», τονίζει η δημιουργός.

iliana kalson1

12 καλσόν που θα πάνε το outfit σου σε άλλο level

Κάθε μέρα είναι γιορτή

Κάθε ήμερα είναι μια ειδική περίσταση για τα πιο στυλάτα κορίτσια της πόλης, μια περίσταση που χρειάζεται να ντυθεί ‘καλά’ σα να ήταν Κυριακή. Τα ρούχα που επιλέγουμε την ελεύθερη ήμερα μας είναι το πραγματικό μας style iD και η απεικόνιση του καλυτέρου εαυτού μας. Έτσι η συλλογή αυτή έχει μια εκδοχή των ‘επίσημων’ ρούχων μας σε μια πιο άνετη και καθημερνή προσέγγιση γιατί μπορεί κάθε ήμερα μας να είναι Κυριακή…

Campaing credits:
photografer: @kennedymagazine
hair&make up: maritapolitou @behivee artists
model: @dmodels