Handbag Trends: 7 τάσεις στις τσάντες που καθορίζουν τον φετινό χειμώνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Handbag Trends: 7 τάσεις στις τσάντες που καθορίζουν τον φετινό χειμώνα

Ξέχνα τη «Falabella» της Stella McCartney και τη «2.55» της Chanel, οι τσάντες που πρωταγωνιστούν στις ενδυματολογικές φαντασιώσεις μας φέτος είναι αρκετά διαφορετικές.

O «Mήνας της Μόδας» έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και ουσιαστικά οδεύουμε στον επόμενο, αυτόν του Φεβρουαρίου, αλλά τα «απόνερα» του προηγούμενου καλά κρατούν. Και όταν λέμε απόνερα στον κόσμο της μόδας εννοούμε την ενσωμάτωση των trends που είδαμε και στο catwalk αλλά και στο sidewalk, στις Εβδομάδες Μόδας.

Οι influencers που κάθισαν front row σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο ενάλλαξαν με γρήγορους ρυθμούς τις suede cross-bodys τους με τις luggage-inspired bags και άφησαν για λίγο στην άκρη τις super mini τσάντες τους για να κρατήσουν και πάλι πιο κλασικά, boxy σχέδια. Με άλλα λόγια, αυτές καθόρισαν τα bag trends της σεζόν. Πόζαραν στους street style φωτογράφους και στα χέρια μας έφτασε το υλικό από τις εμφανίσεις τους.

Keep or Toss?

Ένα υλικό που αποκωδικοποιούμε στην παρακάτω gallery για να κρατήσουμε τις πιο σημαντικές τάσεις στις τσάντες. Μία μίξη all time classic επιλογών με μία δόση fashion πυροτεχνημάτων που έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα most wanted αντικείμενα της φετινής σεζόν.

Η επιστροφή διαχρονικών σχεδίων όπως η «Diana» του Οίκου Gucci και η «Amazona» του Οίκου Loewe συμπίπτει με την άνοδο των bottomless bags και των pillow-like clutches.

lady gaga premiera house of gucci emfanisi

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Κομμάτια που δίνουν το «κάτι παραπάνω» στα βαρετά -αλλά πολύ άνετα- σύνολα που φορούσαμε όλες στη διάρκεια της καραντίνας, διεκδικούν φέτος τον χειμώνα μία θέση στα όνειρά μας και (γιατί όχι;) στις shopping list μας. Διάλεξε ποιο στυλ ταιριάζει με τα looks που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, ποιο καλύπτει τις ενδυματολογικές σου ανάγκες και ποιο απλά σου αρέσει περισσότερο από τα άλλα και κάν’ το δικό σου. Σου αξίζει μία «ανταμοιβή», τόσα lockdowns φορώντας πιτζάμες πέρασες….

Ανακάλυψε και τα επτά, hot bag trends στην παρακάτω gallery…