Βlack is back: Δέκα μαύρα, χειμωνιάτικα φορέματα για all day chic looks

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βlack is back: Δέκα μαύρα, χειμωνιάτικα φορέματα για all day chic looks

Το πιο κομψό χρώμα ντύνει (και) φέτος τις εμφανίσεις μας.

Το «Little Black Dress» δεν είναι και τόσο «little» τον φετινό χειμώνα. Το ρούχο-συνώνυμο των διαχρονικά κομψών εμφανίσεων έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις από τη στιγμή που η Αudrey Hepburn και ο Hubert de Givenchy το ανέδειξαν στην εμβληματική ταινία «Breakfast at Tiffany’s». Oι ρίζες του όμως ξεκινούν από πιο βαθιά και συγκεκριμένα από τη δεκαετία του ’30 και την Coco Chanel που το καθιέρωσε στον κόσμο της μόδας για πρώτη φορά.

O oρισμός του must-have piece

Ένα minimal κομμάτι που αποθεώνει με τον πιο απλό τρόπο τη θηλυκότητα, έχει γίνει με το πέρασμα των χρόνων trademark των πιο κομψών γυναικών και είναι ένα ρούχο που -όσο κλισέ και αν ακούγεται- δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Το ό,τι είναι απαραίτητο, όμως, για την ντουλάπα σου δεν το κάνει και κοινό για όλους. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχουν άπειρα σχέδια και υφάσματα εκεί έξω για να επιλέξεις από τι θα είναι κατασκευασμένο το δικό σου «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» και να το φέρεις στα μέτρα σου τον φετινό χειμώνα.

meghan mauro forema


To μικρό μαύρο φόρεμα της Meghan Markle που κοστίζει μόνο 50 ευρώ είναι ξανά διαθέσιμο

Διάλεξε από τον παρακάτω Οδηγό Αγοράς ποιο design προτιμάς, αν είσαι τύπος των mini ή γυναίκα που επενδύει σε «μοιραία» maxi και πρόσθεσε ένα ακόμα μαύρο φόρεμα στη λίστα με τις χειμερινές αγορές σου. Γιατί όπως και με τα πατατάκια, καμία δεν μπορεί να έχει μόνο ένα…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MTV EMAs 2021: Oι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς είναι εδώ!

Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Edgy Lug Soles: Αυτές τις μπότες θα φοράμε όλες φέτος