Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Το πιο κολακευτικό στυλ ρούχου έχει την τιμητική του αυτόν τον χειμώνα.

Αν είσαι άνθρωπος των άκρων στη ζωή σου θα είσαι και στο στυλ σου #νόμος. Αν, δηλαδή, δεν σου αρέσουν τα ημίμετρα τότε είναι πολύ πιθανό να αγαπάς και τα εκ διαμέτρου αντίθετα ρούχα. Να νιώθεις άνετα με μία ολίγον θεατρική maxi φούστα αλλά και με μία ultra sexy mini. Αν όμως πιστεύεις στις γκρίζες ζώνες και στη διακριτική γοητεία της «μέσης», οι φούστες που σταματούν λίγο πιο κάτω από το γόνατο θα γίνουν το αγαπημένο σου fashion item φέτος.
Μπορεί να μην είναι τόσο sexy όσο η mini ή τόσο glam όσο η maxi, αλλά η midi φούστα είναι σίγουρα η πιο θηλυκή και κομψή εκδοχή του συγκεκριμένου είδους ρούχου. Εμπριμέ ή μονόχρωμη, πλισέ ή στενή, σε άλφα γραμμή ή με αυστηρές πτυχώσεις, μπορείς να τη συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα χειμωνιάτικα ρούχα και να την φορέσεις 24 ώρες το 24ωρο.

fouter kagia


Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να φρεσκάρεις το athleisure στυλ σου

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσεις από τώρα τις πιο chic, νέες midi φούστες της αγοράς -τις οποίες σου παρουσιάζουμε σε αυτόν τον Oδηγό Αγοράς και στην παρακάτω gallery- και να «χτίσεις» από τώρα την πιο εκλεπτυσμένη και κολακευτική γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του στυλ ρούχου, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κομψότητά του και τη διαχρονική αξία του στην ντουλάπα μας, είναι το ότι κολακεύει κάθε σιλουέτα. Όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του σωματότυπού σου -τονισμένοι μηροί, λεπτή μέση, αθλητικός κορμός και άλλα- μπορείς να τη φορέσεις με πουλόβερ, μεταξωτό top, φούτερ ή πουκάμισο και να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα. Δες ποιο από τα παρακάτω σχέδια θες να αποκτήσεις αυτόν τον Νοέμβριο και καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

CFDA Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

Handbag Trends: 7 τάσεις στις τσάντες που καθορίζουν τον φετινό χειμώνα