MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

Νατάσσα Σχοινά
MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

Μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη βραδιά, ανατρέχουμε σε όσα συνέβησαν τα περασμένα χρόνια.

MadWalk – The Fashion Music Project. Το ετήσιο σόου που έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει άκοπα και ιδιαίτερα στυλάτα τη μόδα και τη μουσική υπό τη γενική διοργάνωση του MAD TV. Οι σχεδιαστές ρούχων και τα brands συνεργάζονται με τους καλλιτέχνες και, όσο διαρκεί η μουσική, τα ρούχα τους παρελαύνουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο στο catwalk.

Παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που αυτή έχει επιφέρει, το MadWalk 2021 επιστρέφει στις 23 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο -τηρώντας, φυσικά, τα απαραίτητα μέτρα προστασίας- αναβιώνοντας το πιο fashionable event του έτους με τις ανατρεπτικές εμφανίσεις καλλιτεχνών και δημιουργών.



Οι stylish παρουσιάστριες του MadWalk ανά τα χρόνια

Το πρώτο MadWalk έφτασε στις 2 Φεβρουαρίου του 2011 και την παρουσίασή του ανέλαβαν αναμενόμενα δύο από τα πιο hot κορίτσια της μόδας: η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα. Τα επόμενα χρόνια, το όνομα του μοντέλου και πρώην κριτή του GNTM βρέθηκε αρκετές φορές στην ίδια καρέκλα, όπως και αυτό της Μαίρης Συνατσάκη, που συχνά εμφανίζεται στα πρότζεκτ του MAD.

https://www.instagram.com/p/BvuXGa5nOIh

Το 2016, η Δέσποινα Βανδή ξάφνιασε το κοινό με την ανάληψη της παρουσίασης, παραμένοντας, ωστόσο, style icon με αέρινες ή printed δημιουργίες, ενώ στο ακόμα πιο πρόσφατο παρελθόν, το 2019, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε τα ηνία επιλέγοντας από ένα λευκό κορμάκι The C Edition από την bridal collection μέχρι φόρεμα με mixed prints και κεντήματα.

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες για τα έξι διαφορετικά σύνολα που φόρεσε στο Madwalk!

Τα fashion acts

Όλα αυτά τα χρόνια, από την πασαρέλα του MadWalk έχουν περάσει πολλά fashion acts. Άλλα πιο τολμηρά και άλλα πιο ρομαντικά. Από τη θηλυκότητα που αποπνέουν οι συλλογές του Βασίλη Ζούλιας μέχρι την glam διάθεση της Σήλιας Κριθαριώτη.






Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Σε ένα γεγονός που από τη φύση του χαρακτηρίζεται από μόδα, οι καλεσμένοι με τη βοήθεια των ομάδων τους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σύνθεση των εμφανίσεών τους. Ανάλογα, λοιπόν, με τις τάσεις της εκάστοτε χρονιάς και το προσωπικό γούστο της κάθε διάσημης, το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Συνέχισε παρακάτω για μερικές από τις εμφανίσεις που δεν ξεχάστηκαν με το πέρας του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

InStyle Awards 2021: Ένα κόκκινο χαλί γεμάτο εντυπωσιακές παρουσίες στρώθηκε στο Los Angeles

MTV EMAs 2021: Oι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς είναι εδώ!

Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας