Winter White: Η πιο σοφιστικέ χειμωνιάτικη απόχρωση φέτος λάμπει (κυριολεκτικά)!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Winter White: Η πιο σοφιστικέ χειμωνιάτικη απόχρωση φέτος λάμπει (κυριολεκτικά)!

Φόρεσε λευκό τον χειμώνα με την προσθήκη των πιο σοφιστικέ κοσμημάτων και ξεχωρίσε χωρίς την παραμικρή προσπάθεια!

leuko p
leuko pandora
leuko xrwma pandora

To μαύρο μπορεί να είναι μία κλασική επιλογή για τα χειμωνιάτικα looks σου, αλλά το λευκό είναι η πιο sophisticated επιλογή που μπορείς να κάνεις αν θες να είσαι πραγματικά κομψά ντυμένη και αυτούς του ψυχρούς μήνες του χρόνου. Το κλισέ που λέει πως το άσπρο χρώμα δείχνει καλύτερο πάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα (άρα το καλοκαίρι) το έχει καταρρίψει ήδη ο κόσμος της μόδας με την καθιέρωση του color trend, ονόματι «winter white». Το «λευκό του χειμώνα» είναι μία υπόλευκη απόχρωση που ισορροπεί ανάμεσα στο μπεζ, στο ιβουάρ και στο εκτυφλωτικό άσπρο και είναι η πιο classy επιλογή για εσένα που έχεις βαρεθεί τα σκούρα ρούχα και ταυτόχρονα δεν αγαπάς ιδιαίτερα τα εμπριμέ.

Η τελευταία σκηνή μίας από τις πιο αγαπημένες ταινίες των 90s, του «Club Xωρισμένων Γυναικών» δείχνει τις τρεις πρωταγωνίστριες (aka την Goldie Hawn, την Bette Midler και την Diane Keaton) να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί φορώντας τρία διαφορετικά, λευκά σύνολα. Σε εξωτερικό πλάνο φαίνεται η χιονισμένη Νέα Υόρκη και εμείς βλέπουμε πως τρεις γυναίκες με ξεχωριστό στυλ και άλλους σωματότυπους γίνονται η επιτομή του #stylishover50 επιλέγοντας και οι τρεις να φορέσουν το ίδιο κομψό χρώμα: το άσπρο. Και αφού το έκανα σε μία από τις πιο γνωστές, Χολιγουντιανές παραγωγές θα το κάνουμε και εμείς τα φετινά Χριστούγεννα. Μόνο που εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε ακόμα πιο λαμπερό το look μας προσθέτοντας σε αυτό εντυπωσιακά κοσμήματα από χρυσό και ασήμι, με κρυστάλλους και κυβική ζιρκόνια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε πριν υιοθετήσουμε το winter white trend είναι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές μόδας που θα αναδείξουν και το στυλ μας αλλά και τη συγκεκριμένη, χρωματική επιλογή μας.

#1 Golden Era
Το λευκό με το χρυσό χρώμα είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά style combos που θα μπορούσε να φορέσει κάποια τα φετινά Χριστούγεννα. Και επειδή οι συνδυασμοί δεν αφορούν μόνο τα χρώματα των ρούχων, μπορείς να του κάνεις συνδυάζοντας το άσπρο σύνολό σου με χρυσά κολιέ ή σκουλαρίκια.
#2 Bling-blings
Πολλά, μικρά δαχτυλίδια θα δώσουν έναν πιο street αέρα στο preppy, λευκό σύνολό σου. Κάνε ένα mix&match σύνολο φορώντας και ρομαντικά σχέδια δαχτυλιδιών αλλά και πιο κλασικά designs μαζί. Το μυστικό είναι να κινηθείς χρωματικά στους ίδιους τόνους. Μπορείς να επιλέξεις, δηλαδή, διάφορα δαχτυλίδια με μπλε ή πράσινους κρυστάλλους και να κάνει πιο fashionable το winter white outfit σου.
#3 80s Vibes
Εντυπωσιακοί κρίκοι και βραχιόλια με charms θα κάνουν το άσπρο φόρεμά σου να φαίνεται πιο νεανικό, πιο παιχνιδιάρικο ακόμα και αν μιλάμε για ένα απλό, ladylike, midi φόρεμα. Η δεκαετία του ’80 άλλωστε δεν φημιζόταν μόνο για τα πολύχρωμα και ογκώδη ρούχα της αλλά και για τα statement κοσμήματά της.

Αν θες τις φετινές γιορτές να «λάμψεις» με τρόπο διακριτικό αλλά και διαχρονικό, το να υιοθετήσεις το ολόλευκο trend και τον χειμώνα, είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να βρεις τα πιο κομψά κοσμήματα για να ολοκληρώσεις τις winter white εμφανίσεις σου. Let it snow…

PANDORA XMAS SHINY STORIES