Chain of Fashion: Σπάσε την αλυσίδα της μονοτονίας με chain λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Chain of Fashion: Σπάσε την αλυσίδα της μονοτονίας με chain λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ

Οversized αλυσίδες και πολύχρωμα δαχτυλίδια από σμάλτο, θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα winter looks σου.

chains

Όταν ο Οίκος Chanel παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν F/W 21, πέρυσι σε ένα nightclub του Παρισιού, πέρα από το ατμοσφαιρικό fashion show μας έκαναν εντύπωση οι rock λεπτομέρειες και τα streetwear στοιχεία που το εμβληματικό, γαλλικό Fashion House είχε ενσωματώσει στα κλασικά tweed ταγιέρ του και στα preppy φορέματά του. Oversized αλυσίδες στις τσάντες αλλά και chain designs σε βραχιόλια και κολιέ μας έδειξαν πως ένα «σωστό» mix&match σύνολο μπορεί να είναι πολύ κομψό αλλά να έχει και ένα twist αντισυμβατικότητας που να το κάνει πιο ενδιαφέρον. Και οι αλυσίδες του το δίνουν!

Paris str S22 1138
Chanel bjx S21 017

Αν θες και εσύ να υιοθετήσεις το chain trend μπορείς να ξεκινήσεις με μικρά, rebel στοιχεία. Δηλαδή, μπορείς να ξεκινήσεις με βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια αλλά και funky δαχτυλίδια από πολύχρωμο σμάλτο και να ολοκληρώσεις με αυτά κάθε σου look. Από το κλασικό style combo: πουλόβερ + jean παντελόνι, μέχρι το σοφιστικέ, midi φόρεμα που μπορείς να φοράς όλες τις ημέρες των εορτών, τα κοσμήματα με σχέδιο αλυσίδας θα κάνουν πιο «so hot right now» όλα σου τα σύνολα. Μία τάση που δεν απευθύνεται μόνο στις οπαδούς των rock εμφανίσεων αλλά και στις bohemian lovers που θέλουν να κάνουν πιο χειμερινά τα μακριά, floral φορέματά τους και τα καστόρινα αξεσουάρ τους. Μην φοβηθείς να εντάξεις τις αλυσίδες και στα δικά σου everyday looks ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές μας παρακάτω…

#1 Less is more
Μην κάνεις υπερβολές στην προσπάθειά σου να ακολουθήσεις το trend γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό. Αν, παραδείγματος χάριν, φοράς ένα μονοχρωματικό σύνολο μην σκεφτείς ότι μπορείς να βάλεις όσα βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ θες. Ένα μόνο από το κάθε στυλ είναι αρκετό για μία κομψή εμφάνιση.
#2 Chromotherapy
Πρόσθεσε μικρά, πολύχρωμα δαχτυλίδια από σμάλτο στα casual σύνολά σου και κάν΄τα να δείχνουν μοναδικά και άκρως εορταστικά. Τα πράσινα, μπλε και μοβ κοσμήματά σου θα κάνουν το αγαπημένο σου hoodie να δείχνει κατάλληλο ακόμα και για μία έξοδο σε μπαρ. Αρκεί να το φορέσεις με δερμάτινη, mini φούστα και μπότες μέχρι το γόνατο. Not bad….
#3 Stylish update
Αναβάθμισε ενδυματολογικά το κλασικό κοστούμι σου και κάνε το power dressing που κάνεις στο γραφείο, στυλιστικά επίκαιρο με μερικά chain jewelries. Ένα chunky κολιέ μέσα από το σακάκι σου είναι ό,τι πρέπει για να είσαι και in style αλλά και καθωσπρέπει ντυμένη για τη δουλειά σου. Τα office looks δεν είναι ανάγκη να είναι βαρετά, αν βρεις τον κατάλληλο τρόπο να τα «εκσυγχρονίσεις».

Οι «αλυσίδες» φέτος, δεν σε δένουν με κάτι περιοριστικό και δυσάρεστο, αλλά με την τελευταία λέξη της μόδας και σε προκαλούν να τις βάλεις στον λαιμό, στο πρόσωπο και στα χέρια σου κάνοντας τις πιο fashion forward εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα φετινά Χριστούγεννα θα σε βρουν πιο stylish και πιο rock από ποτέ, και αυτό είναι δέσμευση!

PANDORA XMAS SHINY STORIES