From Catwalk To Sidewalk: Δέκα στυλάτα σύνολα που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα στις γιορτές

Διονυσία Καλαποθαράκου
From Catwalk To Sidewalk: Δέκα στυλάτα σύνολα που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα στις γιορτές

Τα πιο κομψά street style looks, από τις επιδείξεις των σχεδιαστών «περνούν» κατευθείαν στην γκαρνταρόμπα μας.

Οι street style εμφανίσεις των Influencers σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη είναι πάντα πηγή έμπνευσης για τα δικά μας looks. Βλέπουμε συνδυασμούς ρούχων και χρωμάτων που μπορούμε σχετικά «ανώδυνα» να ενσωματώσουμε και στη δικά μας γκαρνταρόμπα, αλλά δεν βλέπουμε μόνο αυτό. Βλέπουμε και τα πιο «φορέσιμα» trends της σεζόν που οι fashion connoisseur έχουν επιλέξει από τις επιδείξεις των μεγαλύτερων Οίκων μόδας και τα έχουν φορέσει στη δική τους, fashionable καθημερινότητα.

Militaire κομμάτια, chunky παπούτσια, ευφάνταστοι χρωματικοί συνδυασμοί και casual ρούχα όπως denim πανταλόνια και πλεκτά, έχουν μπει στο στόχαστρο των Ιt-girls και έχουν δημιουργήσει τα πιο cool, all day σύνολα που είναι ιδανικά για όλη την ημέρα φέτος τις γιορτές.

zeta blazerdress

Το blazer dress της Ζέτας Μακρυπούλια είναι πρόταση για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Street style effect

look giortes 3

Πάρε έμπνευση από τα street style outfits που θα δεις στην παρακάτω gallery και δημιούργησε άκρως κομψά, mix&match σύνολα με πρωταγωνιστές κομμάτια όπως τα μαύρα φορέματα ή ένα designer item με logo, που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Οι τάσεις είναι για να τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στυλ και να τις ακολουθούμε στον βαθμό που δεν μας καταπιέζουν. Γι’ αυτό, όπως θα δεις και παρακάτω, η άνεση είναι βασικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο outfit με αέρα από catwalk.

Προσωπικά αγαπημένο style combo: ένα mix printed look που θα δώσει έναν funky αέρα και στα χειμερινά σου σύνολα. Επέλεξε δύο βασικά μοτίβα, δύο διαφορετικά καρό παραδείγματος χάριν, και δώσε ένα British cool twist στις καθημερινές σου εμφανίσεις και μέσα στις γιορτές. Αν σου φαίνεται κάπως μουντό αυτό το σύνολο, «παίξε» με το πανωφόρι σου και διάλεξε ένα σε μία έντονη απόχρωση, όπως κόκκινη ή ραφ μπλε! Αν δεν τολμήσεις με την εμφάνισή σου πότε θα το κάνεις; Ρητορική είναι η ερώτηση και «τώρα» η απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 baggy jeans που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Logo lovers: Οι πιο χαρακτηριστικές ζώνες των οίκων είναι και πάλι στη μόδα

How to: 10 τρόποι να πετύχεις τα μονοχρωματικά looks φέτος τον χειμώνα