How to: 10 τρόποι να πετύχεις τα μονοχρωματικά looks φέτος τον χειμώνα

Sabine Camhi
How to: 10 τρόποι να πετύχεις τα μονοχρωματικά looks φέτος τον χειμώνα

Συνδύασε τα χειμωνιάτικα layers σου με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος!

Υπάρχει κάτι τόσο κομψό στο να επιλέγεις ένα χρώμα και να το φοράς από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τα τελευταία χρόνια τα μονόχρωμα outfits θεωρούνται πολύ trendy, αφού επιλέγονται αρκετά συχνά από διάσημες influencers σε ultra stylish εμφανίσεις! Ειδικά όταν πρόκειται για τα χρώματα του μαύρου ή του λευκού, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει με τα πιο φωτεινά χρώματα. Σε αυτήν την περίπτωση το να πετύχεις ένα monochrome look είναι πιο περίπλοκο.



Διαχρονικές και safe επιλογές

Το monochrome looks ακολουθούν μια minimal φιλοσοφία, και γι’ αυτόν τον λόγο αποδεικνύονται εξαιρετικά σικάτα και προσεγμένα. Ο συνδυασμός ουδέτερων αποχρώσεων και υφών μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο που έχει εξίσου θετικά αποτελέσματα με τα statement κομμάτια με μοτίβα. Τα total black looks για παράδειγμα φοριούνται παντού, όλες τις ώρες και τις εποχές και συνοδεύονται από τη φήμη ότι δείχνουν τη σιλουέτα λεπτότερη.

kate_middleton_monoxromo_kokkino_sinolo.jpg

Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton


https://www.instagram.com/p/CNk6gmUMo4x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, τα μονόχρωμα σύνολα μας δίνουν μια υπέροχη ευκαιρία να αναδείξουμε το στυλ μας χρησιμοποιώντας πολλαπλά layers. Πουλόβερ, ζιβάγκο, και καμπαρντίνες του ίδιου χρώματος δημιουργούν μερικά από τα πιο κομψά looks που μπορείς να φανταστείς. Μήπως χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση για να θα πετύχεις τα πιο κομψά monochrome looks φέτος τον χειμώνα; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις όσα χρειάζεσαι.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hoskelsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις αν είσαι τοξότης

How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα