Το TikTok μόλις βρήκε τη δεκαετία που επιστρέφει στη μόδα - Ή τουλάχιστον αυτό νομίζει

Νατάσσα Σχοινά
Το TikTok μόλις βρήκε τη δεκαετία που επιστρέφει στη μόδα - Ή τουλάχιστον αυτό νομίζει

Αυτή είναι η δεκαετία που φαίνεται να επηρεάζει τη μόδα του TikTok.

Τα trends δεν εξαφανίζονται ποτέ οριστικά. Συνήθως αποσύρονται για ένα διάστημα και επιστρέφουν ύστερα, μετά από λίγο ή πολύ καιρό, ακριβώς στην ίδια τους μορφή ή ακόμα και ανανεωμένα. Πόσες τάσεις μπορείς να κατονομάσεις με έναν πρόχειρο υπολογισμό; Πάρε, για παράδειγμα, τα παντελόνια - καμπάνα που φορούσαμε φανατικά στα 90s και έχουν επανέλθει μέσα στο 2021 ως μία από τις κορυφαίες επιλογές στο street style. Η μόδα κάνει τον κύκλο της και γυρίζει.

Το TikTok, που είναι το νέο hot Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι πλέον πόλος έλξης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας σε κάθε τομέα. Ένας από αυτούς είναι η μόδα, κάτι που δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι τα βίντεο στο TikTok περιλαμβάνουν πρωταγωνίστριες που τραβούν τα βλέμματα πάνω τους με τις εμφανίσεις που δημιουργούν.

Το TikTok ζητάει τα 2010s

Τα 2010s, η αμέσως προηγούμενη δεκαετία από αυτήν που διανύουμε, φαίνεται να είναι το trend που επανήλθε στη μόδα στο TikTok. Ήταν τότε που το στυλιστικό DIY ήταν στα καλύτερά του, τα κρόσσια ζητούσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους σε κάθε ρούχο και αξεσουάρ και τα στεφανάκια με λουλούδια κοσμούσαν το κεφάλι πολλών γυναικών ολοκληρώνοντας το look.

Τα denim γιλέκα και οι φιόγκοι στα μαλλιά σε συνδυασμό με τα disco pants είναι επίσης κομμάτια που ακολουθούν αρκετά το street style λίγο πριν το 2021 τελειώσει και ακολουθήσει το 2022 με όλες τις δικές του στυλιστικές προτάσεις.

Δες και μερικές από τις πιο διάσημες TikTokers στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Street style queen: 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτό το χειμώνα

Fashion Don’ts: Tα πέντε λάθη που οι στυλίστες μας λένε πώς να αποφύγουμε

The Coat Guide: Όλα τα παλτό και τα μπουφάν που πρέπει να αποκτήσεις φέτος σε έναν Οδηγό Αγοράς