Παγκόσμια ημέρα αγάπης σήμερα & θυμόμαστε τα ρούχα & τα αξεσουάρ που αγαπήσαμε περισσότερο το 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
Παγκόσμια ημέρα αγάπης σήμερα & θυμόμαστε τα ρούχα & τα αξεσουάρ που αγαπήσαμε περισσότερο το 2021

Σύμφωνα με την Lyst, την πιο διάσημη πλατφόρμα αναζήτησης σε ό,τι αφορά τις τάσεις και τα αξεσουάρ μόδας, αυτά που θα δεις παρακάτω είναι τα κομμάτια που αγάπησαν και αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες τους διαδικτύου τη χρονιά που αποχαιρετάμε σε λίγες ημέρες.

Η Lyst, το αγαπημένο «ψαχτήρι» όλων των fashion lovers ανά τον πλανήτη έχει δημοσιεύσει στην αρχική της σελίδα μία υποενότητα που λέγεται «Year in Fashion 2021» και εκεί, ανάμεσα σε άλλα, βρίσκεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου το 2021. Mε βάση τα google search καταγράφει την άνοδο διαφόρων fashion trends και φυσικά μας δείχνει κομμάτια που αγάπησαν, έψαξαν και φόρεσαν όλα τα fashionable κορίτσια ανά τον Πλανήτη. Τα οκτώ πιο searchable jean, φούτερ, τσαντάκια, ρολόγια και φορέματα θα τα βρεις στην παρακάτω gallery μαζί με info για το τι είναι το καθένα.


https://www.instagram.com/p/COk7q0Jpdv0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Lovely items

Τα αγαπήσαμε και τα ξεχωρίσαμε όλα για διαφορετικούς μεταξύ τους λόγους, και σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης αξίζουν την προσοχή μας όσο άξιζαν και την αναζήτησή μας. Personal favorite; Το ροζ hoodie Pangaia που έχει ήδη φορέσει ο Harry Styles, είναι βιώσιμο και θα θέλαμε πολύ να το έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και να το φοράμε με ένα άλλο αγαπημένο fashion item, το κλασικό Levi’s Loose Fit μοντέλο που κάνει μεγάλο comeback από τα 90s και το αγαπάμε γιατί πρώτον μας θυμίζει την εφηβεία μας και δεύτερον δεν υπάρχει σωματότυπος που να μην τον κολακεύει.

office looks tainies

Fashion in cinema – Τα αψεγάδιαστα office looks που ξεχωρίσαμε σε αυτές τις 8 ταινίες

Ημέρα Αγάπης σήμερα και λίγο πριν τα Χριστούγεννα αξίζει να κάνεις μία περιήγηση στην παρακάτω gallery για να βρεις τι δώρο θα κάνεις φέτος σε κάποια που αγαπάς πάρα πολύ… σε σένα. Γιατί με τη μόδα, αλλά και με τον εαυτό μας, χτίζουμε πάντα μία «σχέση αγάπης που δεν τελείωνει ποτέ». Αν τώρα σε αυτήν τη σχέση «χωράει» και μία πράσινη, Bottega Veneta τσάντα, τότε ακόμα καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα